Drempel opmeten? Laat ons meekijken

Meethulp verkiezingen
10 oktober 2023
Drempel opmeten? Laat ons meekijken

Drempel opmeten? Laat ons meekijken.

De verkiezingen komen steeds dichterbij. De toegankelijkheid van stembureaus is misschien al beoordeeld of dit zal binnenkort gebeuren. Maar weet u eigenlijk al welke oplossing past bij de verschillende situaties? Wij kijken graag met u mee. Hoe? Lees het in deze blog.

Roege Drempelhulpen komt op locatie

Heeft u niet de kennis in huis of vindt u het prettiger om de toegankelijkheid van stembureaus in uw gemeente door de specialist te laten beoordelen? Wij kunnen op locatie komen om de situatie te beoordelen. We meten dan de drempels of, geven advies over de te nemen maatregelen en kunnen deze eventueel ook  monteren.

Maak gebruik van het inmeetinstructieformulier

Wij hebben een inmeetinstructieformulier beschikbaar. Wanneer u de stappen op dit formulier volgt en het formulier aan ons mailt of appt dan geven wij advies en zullen een passende oplossing aanbieden.

Gebruik de Stembureau meethulp van Roege Drempelhulpen

Het ministerie heeft samen met PBT Consult richtlijnen opgesteld waaraan toegankelijke stembureaus moeten voldoen. Hierbij zijn ook richtlijnen opgesteld waar drempeloplossingen aan moeten voldoen. Wij hebben speciaal voor de verkiezingen een meethulp gemaakt met hierop drempeloplossingen die voldoen aan de richtlijnen. Door de meethulp voor de drempel te plaatsen bepaalt u eenvoudig welke oplossing u nodig heeft. Vraag deze meethulp gratis bij ons aan. 

Contact via WhatsApp berichten of beeldbellen

Wilt u dat wij meekijken met een situatie? Dat kan. U kunt ons foto’s sturen via WhatsApp. Wij zullen dan, op werkdagen, binnen 10 minuten een reactie geven. Wilt u niet wachten of wilt u dat wij live meekijken om u aanwijzingen te kunnen geven? Beeldbellen is mogelijk. Een van onze adviseurs kijkt dan rechtstreeks met u mee en zal u vertellen waar u op moet letten en wat u moet doen. Zo kunnen we u direct van passend advies voorzien.

Wilt u dat wij met u meekijken? Neem dan contact met ons op 0592-344716 (dit is ook het nummer welke wij gebruiken voor WhatsApp en videobellen).