YouTube, een bron van informatie!

YouTube, een bron van informatie!
24 juni 2019
YouTube, een bron van informatie!

YouTube, een bron van informatie!

Waar denken we het eerste aan wanneer we het woord YouTube horen?

Filmpjes, vermaak, sensatie, vloggers??  Zo maar een paar woorden die eigenlijk heel duidelijk aangeven waar YouTube om bekend staat. Maar, wordt er bij het woord YouTube ook gedacht aan informatievoorziening?

Een beeld zegt vaak meer dan woorden. Door het plaatsen van een afbeelding of video krijg je een beter beeld van, en meer gevoel bij, een product. Wij ervaren vaak dat mensen een drempelhulp eerst moeten zien. Zo krijgen ze er een beter beeld bij en zien ze ook hoe een drempelhulp het dagelijkse leven een stukje makkelijker kan maken.

YouTube is voor ons dus een mooie manier om potentiële gebruikers van drempelhulpen te laten zien, wat een drempelhulp voor hun kan betekenen. Welke mogelijke toepassingen er zijn , maar het is ook de mogelijkheid om een stukje uitleg te geven.

Omdat wij het u graag zo makkelijk mogelijk maken, gaan ook wij gebruik maken van YouTube. De vele mogelijkheden van onze producten zullen wij voortaan ook plaatsen op ons eigen YouTube kanaal. Wij zullen hierop bijvoorbeeld tonen hoe een drempelhulp, drempelvervanger, of waterkeringsprofiel te plaatsen. We gaan uitleg geven over de onderlinge verschillen tussen de drempelhulpen, en welk type het beste past bij welke situatie. Maar ook zullen we laten zien wat te doen wanneer een standaard drempelhulp niet lang genoeg is.

YouTube is voor ons dus meer dan enkel vermaak, sensatie, vloggers etc. Het is een bron van informatie. Een verzamelpunt van informatie die ervoor moet zorgen dat u als klant een nog beter beeld van onze producten krijgt.

Het enige wat ontbreekt aan een filmpje, is dat het niet tastbaar is. Alvorens een product aan te schaffen kan het zijn dat u nog  twijfelt aan bijvoorbeeld de kleur of kwaliteit van het product. Wilt u het product daarom zelf aanschouwen? Bestel dan eenvoudig een monsterstukje via onze website.