Douchestoelen

Ook wanneer u een douchestoel wilt kopen kunt u bij ons terecht. Vaak staan we er niet bij stil, maar douchen is eigenlijk best inspannend. Door tijdens het douchen te gaan zitten maakt u het douchen iets minder inspannend. Een douchestoel kopen kan dan voor een hele verlichting zorgen.

 

per pagina

1 product

per pagina

1 product

Lichtgewicht douchestoel

De BackUp douchestoel is gemaakt van aluminium. Hierdoor is het een lichtgewicht douchestoel die gemakkelijk te verplaatsen is. U kunt de douchestoel daarom ook gemakkelijk uit de douche zetten wanneer u hem niet gebruikt. 

Verstelbare douchestoel

De douchestoel is voorzien van vier verstelbare poten. Hierdoor is het een in hoogte verstelbare douchestoel. De douchestoel is hierdoor zowel geschikt voor kleinere mensen als ook voor grotere personen.

De douchestoel is voorzien van een stelpootje. Deze zorgt ervoor dat de douchestoel altijd stabiel op de ondergrond staat. Dit is wel zo praktisch wanneer de douchevloer afloopt om het water terug te laten lopen. De douchestoel blijft dan toch stabiel staan.

Duurzaam en sterk

De douchestoel voldoet aan strenge Europese eisen, waaraan alleen de beste douchestoelen voldoen. Hij is getest op een gebruikersgewicht van 150 kilo. Zonder moeite kan de douchestoel dit gewicht aan. Dit maakt dat het een zeer sterke en duurzame douchestoel is, die voor bijna iedereen geschikt is.