Drempelhulp anti slip

Bent u op zoek naar een drempelhulp antislip? Bij de drempelhulpen in ons assortiment hebben we er rekening mee gehouden dat u graag een antislip drempelhulp wilt. We hebben hierbij bijvoorbeeld gekeken naar de samenstelling en structuur van de gebruikte materialen. Maar ook houden we rekening met de vormgeving van drempelhulpen. Zo heeft onze comfort line drempelhulp een open structuur en is hij voorzien van gootjes. De budgetdrempelhulp heeft gootjes die het water goed afvoeren en de pvc drempelhulp heeft als het ware “kruisjes” op het loopvlak. Al dit soort eigenschappen moeten ervoor zorgen dat u een antislip drempelhulp krijgt.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Anti slip
per pagina

11 producten

per pagina

11 producten

Drempelhulpen Antislip

Wanneer u een drempelhulp zoekt dan wilt waarschijnlijk graag dat het een antislip drempelhulp is. U wilt immers niet uitglijden over een drempelhulp. Wij begrijpen dat maar al te goed en houden hier ook rekening mee wanneer we een nieuwe drempelhulp opnemen in ons assortiment. Iedere drempelhulp krijgt specifieke eigenschappen die ervoor moet zorgen de drempelhulp antislip wordt. Dit is terug te zien in de vorm maar ook in de gebruikte materialen.

Rubber antislip drempelhulpen

Wij hebben verschillende rubber drempelhulpen. Deze drempelhulpen hebben allemaal een eigen gebruikersdoel. Ze hebben daarom ook allemaal op een andere manier hun antislip gekregen.

De drempelhulp met rechte zijden is een drempelhulp die veelal binnenshuis wordt gebruikt. Weersinvloeden van buitenaf hebben hierdoor weinig invloed. Deze drempelhulp is uitgerust met ribbels die ervoor zorgen dat de kans op uitglijden wordt verkleind.

Onze rubber drempelhulp uit de comfort line is wordt zowel binnen als buiten gebruikt. Het is daarom van belang dat water zo goed mogelijk van de drempelhulp weg kan stromen. De comfort line drempelhulpen hebben een open structuur zodat vocht goed weg kan maar wat tevens zorgt voor een stroevere bovenkant. Hierdoor is deze rubber comfort line drempelhulp goed anti slip te noemen.

De budgetdrempelhulp is een drempelhulp die vooral in de buitenlucht wordt toegepast. Hierbij is het dus zaak om rekening te houden met de weersinvloeden. Water moet er goed af kunnen. De drempelhulp uit de budget serie zijn daarom voorzien van ruime gleuven die door lopen tot de zijkanten. Dit maakt het mogelijk om water goed af te voeren.

Aluminium antislip drempelhulpen

Standaard is aluminium natuurlijk een gladde plaat. Om toch te zorgen voor profiel worden onze aluminium drempelhulpen gemaakt met tranen. Hierdoor krijgen ze toch een bepaalde mate van anti slip mee. Verder zal water snel langs de plaat van de drempelhulp aflopen. Waardoor de drempelhulp ook weer snel zal drogen.

PVC antislip drempelhulp

De PVC drempelhulp is een drempelhulp die voor relatief grote hoogteverschillen wordt ingezet. Tegelijkertijd is deze drempelhulp ook erg kort waardoor je een steilere hellingshoek krijgt. Dit zorgt ervoor dat anti slip heel belangrijk wordt. Op deze drempelhulp zitten kleine kruisjes die zorgen voor meer grip. Zo is ook deze pvc drempelhulp een antislip drempelhulp.