Oprit rolstoel

Voor een rolstoel oprit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een rolstoel oprit in aluminium of een rolstoel oprit in rubber. Maar voor u een rolstoel oprit gaat kopen is het goed om te kijken wat u echt nodig heeft. Een comfort drempelhulp of aluminium drempelhulp kan dienen als oprit voor elke rolstoel, zowel een gewone rolstoel als een elektrische rolstoel. Wilt u liever een goedkope rolstoeloprit? De budgetdrempelhulp is erg geschikt als voordelige rolstoel oprit voor bijvoorbeeld een elektrische rolstoel.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Drempelverhoger
  3. Oprit rolstoel
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Verstelbare aluminium drempelhulpen

Heeft u afschot in het straatwerk of is de ondergrond niet helemaal egaal? Dan kunt u het beste kiezen voor een verstelbare aluminium drempelhulp of aluminium oprijplaat. Deze drempelhulp is namelijk voorzien van meerdere stelpootjes, waardoor u de aluminium drempelhulp exact op de juiste hoogte kunt afstellen.

Drempelhulpen met handvat

Omdat onze aluminium drempelhulpen gemaakt zijn van aluminium, zijn ze ook licht in gewicht. Dit maakt dat ze ook prima kunnen worden ingezet op plaatsen waar een drempelhulp niet permanent mag liggen. Om het verplaatsen gemakkelijker te maken hebben wij onze aluminium drempelhulpen voorzien van een handvat.

Breedtematen aluminium drempelhulp

Omdat onze aluminium drempelhulpen of aluminium oprijplaten verschillende toepassingen kennen hebben we ze ook in verschillende breedte maten. Wilt u de aluminium drempelhulp of oprijplaat permanent laten liggen? Dan kan het misschien prettig zijn om bijna de gehele breedte van de deur te voorzien van een aluminium drempelhulp of oprijplaat. In dat geval kunt u kiezen voor een breedte van 87 cm.

Wilt u de aluminium drempelhulp juist gebruiken als tijdelijke oplossing en haalt u hem misschien vaak naar binnen? Dan kan het zijn dat uw voorkeur uitgaat naar een smallere drempelhulp. We hebben ze daarom ook in een breedte van 72 cm.

Maatwerk drempelhulp aluminium

Een van de voordelen van aluminium is dat het goed bewerkbaar is. Hierdoor is het mogelijk om deze drempelhulpen in elke gewenste hoogte, breedte of diepte te maken. Wilt u dus een metalen drempelhulp kopen in een andere maat dan de standaardmaten of wilt u een aluminium drempelhulp of aluminium oprijplaat die niet verstelbaar is? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.