Verplaatsbare drempelhulp

Soms mag een drempelhulp niet blijven liggen, bijvoorbeeld omdat hij op openbare grond komt te liggen of omdat men bang is dat hij wordt weggenomen. In dat geval kunt u bij drempelhulpen.com ook verplaatsbare drempelhulpen kopen. Een verplaatsbare drempelhulp moet licht zijn van gewicht. Daarom is een verplaatsbare drempelhulp meestal gemaakt van aluminium op van pvc. Verder hebben de verplaatsbare drempelhulpen uit ons assortiment standaard een geïntegreerd handvat. Zo maken we het u gemakkelijker om een drempelhulp te kunnen verplaatsen.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Dubbele drempelhulp
  3. Verplaatsbare drempelhulp

Waarom een verplaatsbare drempelhulp kopen?

Een verplaatsbare drempelhulp kopen wordt meestal gedaan met een reden. Bijvoorbeeld omdat je de drempelhulp enkel nodig bent bij de stoep tijdens het laden en lossen van goederen, of omdat de drempelhulp niet kan blijven liggen vanwege hinder voor andere mensen. Dan is het fijn als je ook voor een verplaatsbare drempelhulp kunt kiezen. Tevens kan het zo zijn dat u bijvoorbeeld een praktijk heeft waar slechts incidenteel iemand komt die moeite heeft met het hoogteverschil bij de deur.

Verplaatsbare drempelhulp voor kleine hoogteverschillen

Wilt u een verplaatsbare drempelhulp kopen om kleine hoogteverschillen te overwinnen? De meeneemdrempel is een handige verplaatsbare drempelhulp die geschikt is voor kleine hoogteverschillen. De meeneemdrempel een drempelhulp voorzien van een scharnierpunt welke maakt dat hij flexibel in te zetten is voor hoogteverschillen tot ongeveer 5 cm. Verder heeft hij een geïntegreerd handvat en is hij opvouwbaar. Hierdoor is goed te verplaatsen.

Verplaatsbare drempelhulp voor alle hoogteverschillen vanaf 4 cm

Wilt u een verplaatsbare drempelhulp kopen die geschikt is voor hoogteverschillen vanaf 4 cm? Kies dan voor een aluminium verstelbare drempelhulp. De aluminium verplaatsbare drempelhulpen zijn standaard leverbaar in drie verschillende hoogtematen, maar we kunnen deze desgewenst in elke hoogtemaat of breedtemaat voor u maken.

Aluminium is een relatief licht materiaal. Hierdoor wordt de drempelhulp ook licht van gewicht is hij goed te verplaatsen. Om het u extra makkelijk te maken zijn onze aluminium drempelhulpen standaard voorzien van een geïntegreerd handvat. Zo wordt het verplaatsen van de drempelhulp nog eenvoudiger.

Verplaatsbare drempelhulp voor grote hoogteverschillen

Wanneer u een hoogteverschil wilt oplossen van een hoogte van meer dan 10 cm dan wordt in de regel de drempelhulp ook langer. Dit om te voorkomen dat de drempelhulp te steil oploopt. Echter hoe langer de drempelhulp hoe lastiger het wordt om hem te verplaatsen. Maar heb je een groot hoogteverschil en moet de drempelhulp toch niet te lang zijn? Kijk dan een bij verplaatsbare drempelhulp van PVC. Dit is namelijk een vrij korte drempelhulp die in te zetten is voor hoogteverschillen van 10 cm of meer.