Mobiele drempelhulp

Een mobiele drempelhulp kan uitkomst bieden bij  een bepaalde situatie, waarbij geen permanente drempelhulp mogelijk is of er is geen permanente drempelhulp wenselijk. Denk bijvoorbeeld aan het laden en lossen in een drukke winkelstraat. Wanneer een steekwagen steeds de stoep op moet is dit heel vervelend. Maar het is vaak niet mogelijk om een permanente drempelhulp te plaatsen. Een mobiele drempelhulp is dan een oplossing. Ook is een meeneem drempel, mobiele drempelhulp of drempelhulp mobiel een mooie oplossing om mee te nemen wanneer u op pad gaat en er op de bestemming drempels zijn die geen drempelhulp hebben.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Lichtgewicht
  3. Mobiele drempelhulp
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Mobiele drempelhulp kopen?

De mobiele drempelhulp, ook wel drempelhulp mobiel genoemd, is een goede oplossing voor hoogteverschillen die niet permanent kunnen worden opgelost. Bij drempelhulpen.com hebben we diverse drempelhulpen die geschikt zijn om gemakkelijk weg te nemen. Voorbeelden van dit soort mobiele drempelhulpen zijn de mobiele PVC drempelhulp, de meeneemdrempel en de aluminium drempelhulpen

Mobiele PVC Drempelhulp

Eén van onze mobiele drempelhulpen is de mobiele pvc drempelhulp. Dit is als het ware een oprijplaat gemaakt van PVC. Met zijn 70 x70 cm is hij nog redelijk compact en goed weg te zetten. De mobiele drempelhulp van pvc is licht van gewicht en voorzien van een uitsparing welke dient als handvat. De drempelhulp mobiel van pvc heeft geen vaste hoogte. Hij is hierdoor zo op de meeste drempels te plaatsen. Wij adviseren een hoogte tot maximaal 15 cm. Daarboven wordt de mobiele drempelhulp wel erg steil.

De Meeneemdrempel, erg compact

De meeneemdrempel is met recht een echte mobiele drempelhulp. De meeneem drempelhulp is een opklapbare drempelhulp met een afmeting van 76x20cm wanneer hij opgevouwen is. Deze lichtgewicht aluminium meeneem drempel of meeneem drempelhulp is voorzien van uitsparingen welke als handvat dienen. Hij is vooral geschikt om te gebruiken voor hoogteverschillen tot 5 cm. 

Omdat de meeneem drempel zo licht van gewicht is en hij compact is, is hij goed mee te nemen wanneer u de deur uit moet. Niet iedereen heeft zijn drempels met de grond gelijk gemaakt en met behulp van deze drempelhulp mobiel of meeneem drempel zorgt u er toch voor dat u moeiteloos hoogteverschillen overbrugt. 

Aluminium drempelhulp

De aluminium drempelhulp is misschien niet direct bedoeld om mee te nemen en dus niet echt een drempelhulp mobiel of mobiele drempelhulp. Maar door zijn lichte gewicht en zijn geïntegreerde handvat is hij wel eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. Het is dus mogelijk om hem op verschillende plaatsen in te zetten.