Oprijplaat op maat

Een oprijplaat op maat is nodig als de drempelhulpen en oprijplaten uit ons standaard assortiment niet aan uw wensen voldoen.

Oprijplaat op maat kopen?

Wij kunnen een oprijplaat op maat of een drempelhulp op maat voor u maken. Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we uw wensen en kijken we naar de mogelijkheden. Samen met u proberen we er voor te zorgen dat we een oprijplaat op maat of een drempelhulp op maat voor u kunnen gaan maken. 

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Lichtgewicht
  3. Toepassingsmogelijkheden
  4. Oprijplaat op maat
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Wat is het verschil tussen een oprijplaat op maat of drempelhulp op maat?

De termen oprijplaat en drempelhulp worden vaak door elkaar gebruikt. De een heeft het over een oprijplaat en de ander heeft het over een drempelhulp. Bij drempelhulpen.com begrijpen we de verschillende benaming en weten we dat de klant eigenlijk gewoon graag een oplossing voor een hoogteverschil wil.

Hoewel wij dus begrijpen dat een klant met de termen oprijplaat of oprijplaat op maat en de termen drempelhulp of drempelhulp op maat gewoon een drempeloplossing bedoeld zijn wij van mening dat een drempelhulp meer is vormgegeven zoals onze rubber drempelhulpen. Een oprijplaat zien wij als een vorm van een plaat. Dus meer als de aluminium drempelhulpen of de pvc drempelhulp. 

Aluminium oprijplaat op maat

Standaard hebben wij een aantal aluminium drempelhulpen in ons assortiment. Dit assortiment is gebaseerd op de meest voorkomende hoogte- en breedte maten. Wilt u echter een aluminium drempelhulp op maat of een aluminium oprijplaat op maat dan is dat mogelijk. Omdat aluminium immers goed te bewerken is, zijn de mogelijkheden voor een drempelhulp op maat praktisch onbegrensd. Wanneer u ons uw wensen doorgeeft dan gaan wij de drempelhulp op maat voor u maken. 

 

Rubber drempelhulp op maat

Daar waar de mogelijkheden van een aluminium drempelhulp op maat bijna geen grenzen kent is dat voor een rubber drempelhulp op maat iets anders. Aluminium halen we uit een plaat en is goed te bewerken. Een rubber drempelhulp wordt gemaakt met behulp van een mal. Eigenlijk moet je dus voor een rubber drempelhulp op maat een nieuwe mal laten maken. Aangezien dit zeer kostbaar is, is dit in de meeste gevallen niet haalbaar. Of het moet al om zeer grote aantallen gaan. 

Veelal is het ook niet noodzakelijk om een nieuwe mal te maken voor een drempelhulp op maat. Immers een drempelhulp op maat kan ook betekenen dat er een uitsparing of inkeping moet worden gemaakt. Of dat we een zijkant van de drempelhulp mogen verwijderen. Of u wilt misschien een langere drempelhulp dan standaard. Ook dit is mogelijk. Een langere drempelhulp op maat kunnen we ook creëren door meerdere drempelhulpen aan elkaar te verbinden. 

Zoals u dus ziet. Ook voor een oprijplaat op maat of drempelhulp op maat bent u bij ons aan het juiste adres.