Schuine drempelhulp

Zoekt u een schuine drempel dan bedoelt u waarschijnlijk een drempelhulp met schuine zijden. U bent dan op zoek naar een drempelhulp die u vanuit meerdere kanten kunt opruien. Zowel de comfort drempelhulp als de budget drempelhulp komen in aanmerking voor de titel drempelhulp schuin of schuine drempel. Dit zijn allebei rubber drempelhulpen welke schuine zijden hebben. De schuine zijden zorgen ervoor dat u vanuit elke hoek kunt oprijden en afrijden. U hoeft dus niet perse recht voor de drempel te staan

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Lichtgewicht
  3. Schuine drempel
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Drempel soorten uitgelegd 

Er zijn verschillende soorten drempelhulpen. Zowel in materiaal als in uitvoering. Zo heb je bijvoorbeeld rubber drempelhulpen, aluminium drempelhulpen en pvc drempelhulpen. Ook heb je verschil tussen drempelhulpen met een standaard maat, drempelhulpen die je moet opbouwen en verstelbare drempelhulpen. Maar er zijn meer verschillen. Er is namelijk ook verschil in de vorm. Zo zijn er drempelhulpen die aan de voorzijde aflopen en aan de zijkanten recht zijn, de zogenaamde rechte drempelhulpen of drempelhulpen met rechte zijden. Ook heb je drempelhulpen die aan drie kanten naar beneden lopen. Dit noemt men op wel schuine drempel, drempelhulp schuin of drempelhulp met schuine zijden. 

Wanneer gebruik je een schuine drempel of drempelhulp schuin?

Een schuine drempel of drempelhulp schuin wordt vooral gebruikt wanneer het wenselijk is als je van meerdere kanten kunt oprijden. Te denken valt bijvoorbeeld aan een voordeur van een woning of de deur van schuurtje. Wanneer je bijvoorbeeld de fiets in de schuur wilt zetten dan is het niet wenselijk als je perse recht voor de deur moet staan. De schuine zijden aan de drempelhulp zorgen ervoor dat je ook schuin kunt oprijden. Wel zo praktisch.

Een drempelhulp schuin of schuine drempelhulp wordt ook vaak toegepast wanneer het hoogteverschil 2 cm of meer betreft. Door de toepassing van schuine zijden loop je minder kans om je te verstappen wanneer je naast de drempelhulp zou stappen. En je loopt minder kans om met een rollator of rolstoel naast de drempelhulp te rijden en er daardoor naast te zakken. 

Rubber drempelhulp schuin

In ons assortiment hebben wij schuine drempels gemaakt van rubber. Onze drempelhulpen schuin zijn standaard leverbaar in hoogtematen tussen 15 mm en 125 mm. Zo kunnen we voor de meeste hoogteverschillen een passende schuine drempel of schuine drempelhulp bieden. Wordt het hoogteverschil meer dan 12,5 cm dan kunnen we dit verschil alsnog oplossen met onze schuine drempels. We lossen het hoogteverschil dan in stapjes op. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan  contactmet ons op.