Oprijrampen

Wanneer er wordt gesproken over oprijrampen of oprijhelling dan worden vaak drempelhulpen bedoeld. Wij hebben een groot assortiment oprijrampen in rubber en in metaal. Voor elke toepassing hebben we wel een geschikte oprijramp of oprijhelling. Of het nu gaat om een oprijhelling voor een rolstoel, oprijhelling voor een rollator of een oprijhellling voor een auto. Vindt u het lastig om te bepalen welke oprijhelling u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

 

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Oprijrampen
per pagina

10 producten

per pagina

10 producten

Oprijramp of oprijhelling

Wilt u een oprijramp of oprijhelling kopen? Wij hebben een heel breed assortiment oprijrampen en oprijhellingen welke wij snel en uit voorraad kunnen leveren. Zo hebben wij oprijrampen van rubber, oprijrampen van aluminium maar ook een pvc oprijramp is mogelijk. 

Oprijramp rubber voor kleine hoogteverschillen

Heeft u een klein hoogteverschil van maximaal 2,4 cm dan kunt u kiezen voor de oprijramp met rechte zijden. Dit is een drempelhulp of oprijramp welke verkrijgbaar is in hoogtematen variërend van 4 tot 24 mm. Tevens is deze oprijramp verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs

Deze oprijramp is voorzien van rechte zijden omdat deze vaak binnenshuis wordt gebruikt. Binnenshuis zul je vooral recht voor de deur staan, waardoor schuine zijkanten weinig tot geen toegevoegde waarde hebben. 

Wilt u een klein hoogteverschil wel oplossen met een oprijramp met schuine zijden? Kies dan voor de comfort line drempelhulp

Oprijramp rubber voor hoogteverschillen van 1,5 tot 12,5 cm

Wilt u een oprijramp kopen voor een hoogteverschil tot maximaal 12,5 cm? Onze comfort line oprijrampen of oprijhellingen zijn beschikbaar in hoogtematen variërend van 1,5 tot 12,5 cm. Omdat deze rampen geschikt zijn voor een groter hoogteverschil zijn ze voorzien van schuine zijden. Zo kun je de ramp oprijden vanuit elke gewenste hoek. Een ander bijkomend voordeel van de rubber oprijramp met schuine zijden is dat de montage in de meeste gevallen volstaat met het enkel op de plek leggen van de drempelhulp

Voordelige oprijramp van rubber

Zoekt u een voordelige oprijramp van rubber? De budgetdrempelhulp is een voordelige oplossing om snel hoogteverschillen te overwinnen van 2,6 tot 15 cm. Deze oprijhellingen kenmerken zich doordat ze iets korter zijn dan de oprijhelling van de comfort line drempelhulpen. Verder loopt dit type oprijramp niet helemaal af tot 0 mm. Hierdoor zijn ze minder geschikt om te gebruiken met een hulpmiddel met kleine wielen. 

Een andere optie voor een voordelige oprijramp is om te kiezen voor een tweedehands drempeloplossing. Aangezien drempelhulpen nauwelijks slijten zijn tweedehands drempelhulpen een prima alternatief. 

Oprijramp aluminium

Wilt u liever een aluminium oprijramp? Ook dat is mogelijk. Standaard verkopen we deze in een aantal maten. Maar aangezien aluminium goed te bewerken is, kunnen we deze in elke gewenst lengte, hoogte en breedte leveren. Zeker wanneer u een langere oprijhelling zoekt is dit een goede keus.