Oprijplaten scootmobiel

Een oprijplaat voor een scootmobiel kan ervoor zorgen dat u uw scootmobiel niet buiten hoeft te laten staan. Natuurlijk laat u uw scootmobiel niet graag buiten staan. Maar belemmert een hoogteverschil bij de drempel u de toegang? Bent u daarom op zoek naar een scootmobiel oprijplaat? Wij hebben ook oprijplaten voor scootmobiel. We hebben oprijplaten voor scootmobiel, of uiteraard ieder ander hulpmiddel, in verschillende materialen. Ze hebben we oprijplaten scootmobiel van rubber of van aluminium, maar ook hebben een scootmobiel oprijplaat van pvc. En hebben we voor uw scootmobiel geen passende rijplaat, dan hebben we zelfs de mogelijkheid tot een maatwerk scootmobiel oprijplaat. 

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Oprijplaten scooter
  3. Scootmobiel
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Oprijplaat voor scootmobiel kopen?

Een oprijplaat voor scootmobiel is een handig hulpmiddel om er voor te zorgen dat u met uw scootmobiel toch op plaatsen kunt komen waar dat anders vanwege een hoogteverschil niet mogelijk lijkt te zijn. In plaats van een dure verbouwing of aanpassing van het straatwerk, kan het plaatsen van een oprijplaat de oplossing zijn om de toegankelijkheid van een gebouw of ruimte voor uw scootmobiel te vergroten. 

Materialen scootmobiel oprijplaten

Aluminium scootmobiel oprijplaten

Oprijplaten voor scootmobielen zijn er in diverse materialen. Eén daarvan is aluminium. Aluminium scootmobiel oprijplaten zijn licht van gewicht. Hierdoor zijn ze eenvoudig te plaatsen en ook gemakkelijk te verplaatsen. Afhankelijk van het formaat kan een aluminium oprijplaat voor scootmobiel zelfs worden gebruikt om mee te nemen. 

Rubber oprijplaten voor scootmobiel, het meest gekozen 

Rubber oprijplaten voor scootmobiel of ander hulpmiddel worden zeer veel toegepast. Vaak wordt dan gekozen voor de budget rubber oprijplaat voor scootmobiel. Dit omdat dit een voordelige oplossing is. Door de schuine zijden is deze scootmobiel oprijplaat vanuit elke zijde te berijden. Een ander voordeel van een rubber scootmobiel oprijplaat is dat deze wat zwaarder van gewicht zijn. Hierdoor volstaat de montage in de meeste gevallen met enkel het op de plaats leggen van de scootmobiel oprijplaat. 

Wanneer koop je een PVC oprijplaat voor scootmobiel?

Behalve rubber aluminium oprijplaten voor scootmobielen is het ook mogelijk om te kiezen voor een pvc oprijplaat voor scootmobiel. De pvc scootmobiel oprijplaat is heel erg licht van gewicht en voorzien van geïntegreerd handvat. Deze oprijplaat heeft geen vaste hoogte, waardoor hij inzetbaar is voor diverse hoogteverschillen. De PVC scootmobiel oprijplaat is een oprijplaat met een vaste breedte. Kijk daarom goed of deze breed genoeg is voor uw scootmobiel. 

Mocht u er zelf niet uitkomen. Of wilt u hulp bij de keuze van een scootmobiel oprijplaat? Neem dan contact met ons op. Samen met u kunnen we kijken welke oprijplaat het beste past bij uw wensen.