Drempelhulp 10 cm

Wilt u een drempelhulp 10 cm kopen, dan is het goed om te kijken waarvoor u deze wilt gebruiken. We hebben namelijk veel verschillende drempelhulpen 10 cm. We hebben bijvoorbeeld een kleine steile drempelhulp 10 cm die erg geschikt is om een brommer of motor binnen te zetten, maar we hebben ook voordelige drempelhulp 10 cm of een drempelhulp met schuine zijden. En wilt u dat uw drempelhulp 10 cm verstelbaar is dan hebben we ook nog een aluminium variant.

Huidige filters
 1. Hoogtemaat
 2. 10 cm
per pagina

4 producten

 1. Drempelhulp 10 cm
  Drempelhulp 10 cm

  Vanaf € 276,00 € 228,10

 2. Budget drempelhulp 10,3 cm
  Budget drempelhulp 10,3 cm

  Vanaf € 108,00 € 89,26

 3. Budget drempelhulp 10 cm
  Budget drempelhulp 10 cm
  € 42,50 € 35,12
 4. Mobiele PVC drempelhulp
  Mobiele PVC drempelhulp
  € 47,50 € 39,26
per pagina

4 producten

Rubber drempelhulp met rechte zijden

Een drempelhulp van rubber met rechte zijden wordt vaak gebruikt om binnenshuis kleine hoogteverschillen te overbruggen. Doordat de rubber drempelhulp met rechte zijden afloopt tot 0 mm is hij geschikt voor elk type hulpmiddel, zoals een rolstoel, rollator, trippelstoel of scootmobiel. Maar ook is dit soort rubberen drempelhulp erg geschikt voor bijvoorbeeld een palletkar, steekwagen, trolleykar of heftruck.

Omdat deze rubber drempelhulp maar een beperkte hoogte heeft is het niet noodzakelijk om deze te voorzien van schuine zijkanten. 

De rubber drempelhulpen met rechte zijden zijn leverbaar in een lengte tot 4 meter. Hierdoor is het ook mogelijk om een drempelhulp op maat te kopen.

Drempelhulp van rubber met schuine zijden

Wilt u een rubberen drempelhulp kopen die u vanaf elke hoek kunt oprijden of afrijden, dan is de luxe rubber drempelhulp met schuine zijden erg geschikt.

Dit type drempelhulp van rubber loopt af tot bijna 0 mm en zijn hierdoor zeer geschikt voor vele hulpmiddelen, zoals een rollator, rolstoel, trippelstoel of schootmobiel . Ook is de luxe rubber drempelhulp met schuine zijden geschikt om op te rijden met een steekkar, palletwagen of heftruck.

De drempelhulpen van rubber met schuine zijden hebben we in een aantal standaardmaten in ons assortiment. Maar ook een luxe rubber drempelhulp op maat is mogelijk.

Budget drempelhulp van rubber

Zoekt u een goedkope rubber drempelhulp, dan kunt u kiezen voor een budget drempelhulp. De budgetdrempelhulp van rubber is een voordelige oplossing om grotere hoogteverschillen te overwinnen. Kenmerkend aan de budgetdrempelhulp van rubber zijn de schuine zijden, iets steilere oploop en een kleine opstaande rand.

Doordat de rubber budgetdrempelhulp voorzien is van schuine zijden, is oprijden vanuit elke hoek mogelijk. Het kleine opstaande randje zorgt ervoor dat deze drempelhulp minder geschikt is voor hulpmiddelen met kleine wielen. Voor een scootmobiel of elektrische rolstoel vormt dit geen probleem. Juist voor deze hulpmiddelen is de rubber budgetdrempelhulp een voordelige oplossing.