Drempelhulp 12 cm hoog

Zoekt u een drempelhulp van 12 cm hoog? Bedenk dan goed waarvoor u deze drempelhulp wilt gaan gebruiken. 12 cm is namelijk een behoorlijk hoogteverschil. Wil je dit oplossen voor een rollator dan heeft deze drempelhulp een andere lengte nodig dan wanneer je het hoogteverschil 12 cm wilt oplossen voor een fiets. Op deze pagina vindt u drempels met een hoogte van 12 cm. Ook kunt u  contact met ons op nemen zodat wij u kunnen adviseren bij het maken van uw keuze. 

Huidige filters
  1. Hoogte
  2. 12 - 14,9 cm
per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Drempelhulp 12 cm hoog

Is het hoogteverschil 12 cm wat u moet overbruggen, bedenk dat goed waarvoor u de drempeloplossing nodig heeft en of u voldoende ruimte heeft. 12 cm hoogteverschil is namelijk best wel veel. Wil je een drempelhulp 12 cm hoog met een goede hellinghoek houdt dan rekening met een uitloop van een meter of meer. Wilt u passend advies voor een drempelhulp 12 cm hoog, neem dan contact met ons op.

Verplaatsbare drempelhulp van 12 cm hoog

Het zal voor zich spreken dat een grote rubber drempelhulp van 12 cm hoog ook erg zwaar is. Mag de drempelhulp niet permanent blijven liggen of is dat praktisch gezien niet wenselijk? Dan kunt u beter kiezen voor een aluminium drempelhulp 12 cm. Onze aluminium drempelhulpen zijn namelijk lichter van gewicht dan rubber drempelhulpen en ze zijn voorzien van een handige uitsparing welke dient als handvat.

Binnen drempelhulp 12 cm

Binnen kunt u het beste gebruik maken van een aluminium drempelhulp 12 cm. Of van een rubber drempelhulp uit de comfort line.

12 cm hoge drempelhulp buiten

Buiten kunt u gebruik maken van zowel rubber als aluminium. Het is dus mogelijk om de voordelen en nadelen van de verschillende materialen goed tegen elkaar af te wegen, en op basis van de uitkomst een keuze te maken. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij helpen u graag verder.   

12 cm hoogteverschil in stapjes overbruggen

Een hoogteverschil van 12 cm kun je met een drempelhulp 12 cm in één keer overbruggen. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit hoogteverschil in stapjes te overbruggen. Het kan namelijk een hele uitdaging zijn om 12 cm ineens naar beneden of boven te moeten. Dan zou het fijn zijn als er een soort rustpunt is in de vorm van een plateau. Tevens kan dit een goede oplossing zijn wanneer er maar beperkte ruimte beschikbaar is. Je gaat dan eerst een gedeelte naar voren en daarna kun je de rest van het hoogteverschil naar links of naar rechts gaan. Bijvoorbeeld in het geval van een galerij of een woning welke dicht op het trottoir staat.