4 meter drempelhulpen

Wanneer u een schuifdeur, overheaddeur of terrasdeur wilt voorzien van een drempelhulp dan kunt u in de meeste gevallen niet volstaan met een standaard drempelhulp. U heeft een lange drempelhulp nodig. Lange drempelhulpen hebben wij in een lengte tot 4 meter. Onze drempelhulpen van 4 meter zijn inzetbaar om hoogteverschillen tot 20 mm te overbruggen. Het is niet noodzakelijk om 4 meter drempelhulp af te nemen, u kunt de lange drempelhulp kopen in elke gewenste lengte tot 4 meter.

Huidige filters
 1. Soort drempelhulp
 2. Drempelhulpen van 4 meter
per pagina

15 producten

 1. Drempelhulp 0,4 cm zwart
  Drempelhulp 0,4 cm zwart

  Vanaf € 11,50 € 9,50

 2. Drempelhulp 0,6 cm zwart
  Drempelhulp 0,6 cm zwart

  Vanaf € 15,75 € 13,02

 3. Drempelhulp 1 cm zwart
  Drempelhulp 1 cm zwart

  Vanaf € 30,50 € 25,21

 4. Drempelhulp 4 meter, hoogte 1 cm grijs
 5. Exta brede drempelhulp voor openslaande deuren naar terras of balkon
 6. Drempelhulp 1,2 cm zwart
  Drempelhulp 1,2 cm zwart

  Vanaf € 35,75 € 29,55

 7. Drempelhulp 1,6 cm zwart
  Drempelhulp 1,6 cm zwart

  Vanaf € 47,50 € 39,26

 8. Drempelhulp 2 cm zwart
  Drempelhulp 2 cm zwart

  Vanaf € 57,00 € 47,11

 9. Drempelhulp 4 meter, hoogte 2 cm zwart
per pagina

15 producten

Rubber drempelhulp met rechte zijden

Een drempelhulp van rubber met rechte zijden wordt vaak gebruikt om binnenshuis kleine hoogteverschillen te overbruggen. Doordat de rubber drempelhulp met rechte zijden afloopt tot 0 mm is hij geschikt voor elk type hulpmiddel, zoals een rolstoel, rollator, trippelstoel of scootmobiel. Maar ook is dit soort rubberen drempelhulp erg geschikt voor bijvoorbeeld een palletkar, steekwagen, trolleykar of heftruck.

Omdat deze rubber drempelhulp maar een beperkte hoogte heeft is het niet noodzakelijk om deze te voorzien van schuine zijkanten. 

De rubber drempelhulpen met rechte zijden zijn leverbaar in een lengte tot 4 meter. Hierdoor is het ook mogelijk om een drempelhulp op maat te kopen.

Drempelhulp van rubber met schuine zijden

Wilt u een rubberen drempelhulp kopen die u vanaf elke hoek kunt oprijden of afrijden, dan is de luxe rubber drempelhulp met schuine zijden erg geschikt.

Dit type drempelhulp van rubber loopt af tot bijna 0 mm en zijn hierdoor zeer geschikt voor vele hulpmiddelen, zoals een rollator, rolstoel, trippelstoel of schootmobiel . Ook is de luxe rubber drempelhulp met schuine zijden geschikt om op te rijden met een steekkar, palletwagen of heftruck.

De drempelhulpen van rubber met schuine zijden hebben we in een aantal standaardmaten in ons assortiment. Maar ook een luxe rubber drempelhulp op maat is mogelijk.

Budget drempelhulp van rubber

Zoekt u een goedkope rubber drempelhulp, dan kunt u kiezen voor een budget drempelhulp. De budgetdrempelhulp van rubber is een voordelige oplossing om grotere hoogteverschillen te overwinnen. Kenmerkend aan de budgetdrempelhulp van rubber zijn de schuine zijden, iets steilere oploop en een kleine opstaande rand.

Doordat de rubber budgetdrempelhulp voorzien is van schuine zijden, is oprijden vanuit elke hoek mogelijk. Het kleine opstaande randje zorgt ervoor dat deze drempelhulp minder geschikt is voor hulpmiddelen met kleine wielen. Voor een scootmobiel of elektrische rolstoel vormt dit geen probleem. Juist voor deze hulpmiddelen is de rubber budgetdrempelhulp een voordelige oplossing.