Hoge drempelhulp

Wanneer een te overbruggen hoogteverschil ongeveer 10 cm of meer is dan spreken we over een hoge drempelhulp. Hoewel er voor dit soort hoogteverschillen goede oplossingen zijn is het wel zaak om goed te kijken welke hoge drempelhulp het beste zou passen bij uw situatie. Kiest u bijvoorbeeld voor een hoge drempelhulp uit één stuk of heeft u liever een drempeloplossing in stapjes? En is er voldoende ruimte om de hoge drempelhulp te plaatsen? Op deze pagina vindt u onze hoge drempelhulpen. Wilt u meer informatie of passend advies? Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Huidige filters
  1. Soort drempelhulp
  2. Hoge drempelhulp
per pagina

14 producten

per pagina

14 producten

Voor iedere situatie een andere hoge drempelhulp

Wilt u een hoge drempelhulp kopen zet dan eerste een aantal dingen op een rijtje. Want voor elke situatie is een andere hoge drempelhulp mogelijk. Het is belangrijk om onder andere met de volgende zaken rekening te houden:

  • Wilt u de hoge drempelhulp oprijden en afrijden en zo ja, waarmee?
  • Hoeveel ruimte is er voor het hoogteverschil?
  • Bent u in staat om de hoge drempelhulp ineens op te rijden of is het wenselijk om een plateau te plaatsen zodat u het hoogteverschil in stapjes overbrugt?
  • Mag de drempelhulp blijven liggen of moet hij ook worden weggehaald?
  • Is de ondergrond vlak?

 

Hoge drempelhulp uit één deel

Bent u nog goed mobiel en is een rustpunt niet noodzakelijk dan kunt u gebruik maken van een drempelhulp uit één stuk. We kunnen een hoge rubber drempelhulp leveren tot een hoogte van 15 cm uit één geheel. Aluminium kunnen we op maat maken en daardoor kunnen we deze leveren in elke gewenst hoogte en elke gewenste lengte. Zoekt u een drempelhulp enkel voor bijvoorbeeld laden en lossen of om even snel iets over een hoge drempel te krijgen dan kunt u ook gebruik maken van de pvc mobiele drempelhulp.

Hoge drempelhulp uit meerdere delen

Wanneer u een groot hoogteverschil moet overbruggen en het kan niet met een drempelhulp uit één deel dan kunt u meerdere drempelhulpen gebruiken om zo het hoogteverschil te overbruggen. Dit kunt u doen door gebruik te maken van drempelhulpen in combinatie met een plateau. Voordeel van dit systeem is dat u het plateau ook iets groter kunt maken waardoor u als het ware een rustpunt creëert. 

Afmeting van een hoge drempelhulp

Hoe groter het hoogteverschil hoe langer de afrit van de drempelhulp over het algemeen ook zal worden. Wilt u een hoge drempelhulp aanschaffen kijk dan eerst hoeveel ruimte er voor de drempel is. Is dit voldoende om goed te kunnen afrijden. Of is het noodzakelijk om de drempeloplossing naar links of rechts uit te voeren.