Motor drempelhulp

Vindt u het ook zo zwaar om uw motor over de drempel te duwen wanneer u deze in de schuur of garage wilt zetten? Denk dan eens na over de aanschaf van een drempelhulp voor uw motor. Een drempelhulp zorgt ervoor dat u uw motor makkelijker over een drempel duwt. Alle rubber drempelhulpen zijn geschikt om er met een motor op- en af te rijden. Wilt u een voordelige oplossing, kies dan voor de budgetdrempelhulp. Bent u ook voornemens om de drempelhulp op- en af te rijden met een hulpmiddel of item met kleine wielen, bijvoorbeeld een gereedschapskar, kies dan voor de comfort line drempelhulp met schuine zijden of de rechte drempelhulp.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Motor
per pagina

17 producten

per pagina

17 producten

Op zoek naar een motor drempelhulp?

Wilt u een motor drempelhulp kopen dan zijn er eigenlijk maar heel weinig factoren waar u rekening mee dient te houden. Gaat u een drempelhulp motor kopen dan is het enkel van belang om te weten hoe hoog de drempel is en of er nog eventuele obstakels in de weg zitten.

Al onze drempelhulp zijn geschikt om het gewicht van een motor aan te kunnen. Dit maakt dat in principe alle drempelhulpen geschikt zijn als motor drempelhulp. Ook zal in veel gevallen de ruimte geen rol spelen. Dit omdat de draaicirkel van een motor relatief klein is.

Goedkope drempelhulp voor een motor

Wilt u een goedkope motor drempelhulp aanschaffen dan is de budgetdrempelhulp een goede keuze. De budgetdrempelhulp is onze voordelige drempeloplossing. Met deze drempelhulp overwin je snel grotere hoogtes. De drempelhulp heeft schuine zijden. Dit maakt het mogelijk om de drempelhulp te kunnen op rijden zonder dat je er recht voor staat.

Motor drempelhulp op maat gemaakt

Wanneer je in ons standaard assortiment geen geschikte motor drempelhulp kunt vinden dan is het de afweging waard om een drempelhulp op maat te laten maken. Zeker wanneer het gaat om een aluminium drempelhulp dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Van een oprijplaat voor de hele breedte van de deur tot een motor oprijplaat met de breedte van de banden, alles is mogelijk.