Hoe monteer ik een drempelhulp met behulp van de kit?

Op de productpagina van de kit vindt u een uitgebreide omschrijving van hoe de drempelhulp moet worden gekit. Hier vindt u altijd de actuele informatie.

De kit is geschikt voor het vastkitten van een drempelhulp aan de ondergrond en is ook geschikt voor het vastkitten van drempelhulpen in vochtige ruimtes zoals de badkamer. 

De kit is verkrijgbaar in grijs en zwart. Als u zwarte drempelhulpen besteld is het natuurlijk mooier om ook zwarte kit te gebruiken. Maar ook voor de grijze drempelhulpen en grijze waterkeringsdorpel is de juiste kleur kit verkrijgbaar.

De kit is te gebruiken om drempelhulpen te verkleven aan de ondergrond of de drempel, maar is ook te gebruiken om drempelhulpen op maat, welke bestaan uit meerdere maten naadloos aan elkaar te verbinden. De drempelhulpen zitten daarna niet aan elkaar vast maar lijken door de kit, welke uiteraard in de juiste kleur wordt geleverd, uit 1 stuk te bestaan.

De Bostik kit is een hoogwaardige kit, er zijn vast ook andere voordeligere kits te vinden bij de plaatselijke bouwmarkt. Wij hebben deze kit gekozen omdat hij voor alle toepassingen te gebruiken is. Voor vochtige ruimtes, montage buiten, montage op alle ondergronden en de hechting op rubber. Rubber is namelijk geen makkelijk product om op te hechten. Het is een natuurproduct en is vaak vet. Daarom is grondig reinigen en ontvetten aan te raden. Wilt u een drempelhulp kopen en twijfelt u of het kitten van een drempelhulp de juiste oplossing is. Kijk dan bij de desbetreffende drempelhulp welke soort van bevestiging wij aanraden. Voor elke drempelhulp en ondergrond geldt namelijk een ander advies en dat hebben wij bij de uitleg per product zoveel mogelijk behandeld. Bent u niet helemaal zeker, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag deskundig advies over hoe uw drempelhulp monteert op de ondergrond.

Ga naar Kit Bostik voor meer informatie