Hoe groot zijn de elementen van een kabelbrug en kunnen ze ook in langere lengtes worden besteld?

De elementen van een kabelbrug variëren in grootte afhankelijk van het specifieke ontwerp. De kabelbrug breedte vindt u bij het artikel. Over het algemeen kun je kabelbrugelementen open in standaardbreedtes van 90 of 100 cm. De totale lengte die u nodig heeft is wisselend maar meestal is dit tussen de 1 en 3 meter.

Om langere lengtes te creëren, worden deze kabelbrugelementen eenvoudig naast elkaar geplaatst en aan elkaar bevestigd. Dit modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de brug aan te passen aan de vereiste lengte, wat handig is voor verschillende toepassingen en locaties.

Als er behoefte is aan een specifieke lengte die buiten de standaardmaten valt, bieden wij de mogelijkheid om kabelbruggen op maat te maken. Als u bijvoorbeeld een langere kabelbrug nodig heeft dan wat bereikt kan worden door standaard elementen naast elkaar te plaatsen, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan een oplossing op maat voor u ontwerpen en produceren die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Het is belangrijk om te benadrukken dat bij het bestellen van aangepaste lengtes van kabelbruggen, rekening moet worden gehouden met de technische specificaties en veiligheidsrichtlijnen. De brug moet nog steeds geschikt zijn voor de beoogde belasting en omgevingsfactoren. Het is daarom raadzaam om niet zelf de kabelbrug op maat te zagen zonder eerst contact met ons op te nemen en met ons technisch team te overleggen, het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de op maat gemaakte brug veilig en efficiënt functioneert.

Kortom, kabelbruggen kopen doet u in standaardbreedtes van 90 of 100 cm en kunnen daarom eenvoudig in elke lengte in het veelvoud van 90 of 100 cm worden geleverd. Ze kunnen worden samengevoegd om langere lengtes te creëren en fabrikanten bieden vaak op maat gemaakte oplossingen voor specifieke lengtevereisten. Neem contact op met de fabrikant voor meer informatie over op maat gemaakte kabelbruggen en de technische details die hierbij komen kijken.