Hoe lang heb ik garantie op de drempelhulpen van Roege Drempelhulpen?

Bij aanschaf van een drempelhulp of ander product bij Roege Drempelhulpen krijgt u standaard 2 jaar garantie. Wij hebben er namelijk vertrouwen in dat onze drempelhulpen jaren mee gaan. Na 2 jaar gebruik is misschien te zien dat ze gebruikt zijn maar het gebruikersplezier is nog steeds gelijk als toen u hem had aangeschaft. Is er in de loop van deze 2 jaar iets met uw drempelhulp aan de hand dan kunt u contact met u opnemen en dan proberen we samen een oplossing te vinden.

Uiteraard dient u wel tijdig bij ons melding te maken van de problemen met een product. Dus als u bij ontvangst direct een beschadiging ziet, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij repareren of vervangen het product dan uiteraard meteen. Het snel melden van een gebrek is alleen noodzakelijk als deze beschadiging of dit gebrek er voor zorgt dat de drempelhulp helemaal kapot gaat.

Voorbeeld 1: u ontvangt een aluminium drempelhulp en bij het openen ontdekt u meteen dat er een poot mist. U kunt de drempelhulp dan zo niet gebruiken. De poten zorgen voor stevigheid en door het missen van de extra poot kan de drempelhulp op die plek gaan doorbuigen. Meld dit dan ook meteen, gebruik de drempelhulp tot u een nieuwe poot heeft ontvangen niet (of alleen na overleg met ons).

Voorbeeld 2: u ontvangt een budget drempelhulp met een beschadiging aan de bovenkant. U vindt dit niet zo erg en gebruikt de drempelhulp gewoon. De beschadiging valt helemaal niet op. Als u dit dan na een jaar gebruiken alsnog storend vindt, dan heeft u niet alsnog recht op vervanging van de drempelhulp. Uiteraard wel als u dit binnen een paar weken doet. Blijkt dat na gebruik de beschadiging steeds groter wordt? Dan heeft u natuurlijk wel recht op vervanging van de drempelhulp. Een kleine beschadiging vond u namelijk niet erg, een steeds groter wordende beschadiging natuurlijk wel.