Hoe monteer ik een verkeersdrempel op het asfalt?

Montage van onze soorten verkeersdrempels is heel eenvoudig. U kunt verkeersdrempels monteren op straatwerk of op beton, maar ook montage van een verkeersdrempel op asfalt behoort tot de mogelijkheden.

Om het u gemakkelijker te maken leveren wij standaard bouten, pluggen en ringen mee voor de montage van verkeersdrempels.

Hoe werkt de montage van verkeersdrempels

  • Leg de verkeersdrempel op de juiste plaats
  • Teken de bevestigingsgaten van de verkeersdrempel af
  • Haal de verkeersdrempel weg
  • Boor gaten op de gemarkeerde plaatsen
  • Plaats de pluggen in de gaten
  • Schuif een ring om de bout en plaats deze in de pluggen
  • Ze de bouten vast met een steeksleutel of dopsleutel

De verkeersdrempels zijn standaard voorzien van voorgeboorde gaten voor de bouten. Maar deze gaten maken natuurlijk ook mogelijk om de plek af te tekenen waar u de verkeersdrempel gaat plaatsen. Leg daarom losse verkeersdrempels op de plek waar u de verkeersdrempel wilt plaatsen. Vervolgens kunt u de gaten heel gemakkelijk aftekenen.

De geleverde bouten zijn M12x100 bouten, welke in een plug worden gemonteerd. Zorg er voor dat u gebruik maakt van een boor die groot en lang genoeg is voor een M12 bout met plug.

De meegeleverde ringen zijn bedoeld om te voorkomen dat de bout te ver het rubber in wordt getrokken. Schuif daarom eerst een ring om de bout alvorens u de bout in de plug plaatst.

Met een steeksleutel of dopsleutel kunt u de bout vervolgens goed aandraaien.

Heeft u dit bij alle gaten gedaan dan zit de verkeersdrempel goed vast en is deze klaar voor gebruik.

Standaard leveren we voor eindstukken 3 bouten, ringen en pluggen mee en voor tussenstukken 4 stuks bouten, ringen en pluggen. Maar natuurlijk kan het zou zijn dat u extra montagesets wilt bestellen of dat u de verkeersdrempels opnieuw wilt monteren in dat geval kunt u nieuwe verkeersdrempel montagemiddelen bestellen in onze webshop.