Hoe weet ik welke maat drempelhulp ik nodig heb? Hebben jullie een inmeetinstructie?

Omdat wij als geen ander weten dat het soms lastig kan zijn om te bepalen wat de juiste maat drempelhulp is helpen wij u graag. Wij hebben hiervoor een inmeetinstructie gemaakt. Door de stappen op dit instructieformulier te volgen en de gevraagde informatie in te vullien voorziet u ons van de nodige informatie. Aan de hand van de verkregen informatie kunnen wij u dan adviseren over de beste drempelhulp en de juiste maat drempelhulp.

                                           

Wat willen we weten om te bepalen wat de juiste type en juiste hoogte drempelhulp is?

Om te bepalen wat voor u de beste drempelhulp is en wat voor u het juiste type drempelhulp is vragen wij u in de inmeetinstructie om informatie. Het volgende willen we weten:

  • Voor welk voertuig dient de drempel toegankelijk te worden gemaakt?
  • Om welke deur gaat het?
  • Wat zijn de maten aan de buitenzijde en bestaat de drempel misschien uit meerdere hoogteverschillen?
  • Wat zijn de maten aan de binnenzijde en bestaat de drempel misschien uit meerdere hoogteverschillen?
  • Hoeveel beschikbare ruimte is er?
  • Bevinden zich mogelijk opstakels in de buurt van de drempel?
  • Heeft u zelf nog wensen of opmerkingen

Al deze punten lopen we op een eenvoudige manier langs op het inmeetinstructieformulier. We geven stap voor stap aan wat we graag zouden willen weten en wat u moet doen. 

Nadat al deze stappen zijn doorlopen kunt u ons het ingevulde inmeetinstructieformulier doorsturen per email, What's App of door op de knop 'verzenden' te drukken. Wij zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden door te spreken en u te adviseren wat de beste optie voor uw situaties is. 

Video uitleg inmeetinstructieformulier

Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij ook een video gemaakt waarin u kunt zien hoe u het inmeetinstructieformulier op een eenvoudige manier kunt invullen. Zo kunt u rustig stap voor stap bekijken wat u moet doen.