Hoe werken wij?

In de samenwerking met de gemeente passen wij ons aan, aan de werkwijze van de gemeente. Vaak willen gemeenten voordat we iets uitvoeren een offerte ontvangen, maar er zijn ook gemeenten waar we de afspraak hebben dat we alle montages onder een bepaald bedrag (€ 300, € 500, € 750) direct uitvoeren, er zijn ook gemeenten waar we standaardafspraken mee hebben. In het laatste geval monteren wij direct er rekenen wij een vast bedrag voor het leveren en plaatsen van een drempelhulp.

Voorbeeld: 

Wij maken standaardprijzen voor drempelhulpen per drempel (1 zijde) voor 3 verschillende hoogte categorieën (0 tot 6 cm/ 6 tot 11 cm/ 11 tot 16 cm, voor drempels hoger dan 16 cm maken wij altijd eerst een offerte. . Deze prijs hebben we gemaakt op basis van de volgende omstandigheden en ervaringen.

De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van het aantal montages dat we jaarlijks voor gemeente kunnen uitvoeren. We maken hier samen vooraf een inschatting van.

Levertijd

Wij voeren montages uit binnen 5 tot 7 werkdagen. In het geval van maatwerk waarbij we drempelhulpen moeten laten maken kan de levertijd langer zijn. Als drempelhulpen alleen geleverd hoeven te worden, kan dit in de meeste gevallen direct, standaard drempelhulpen zijn uit voorraard leverbaar. 

Depot

Het depot zorgt er voor dat drempelhulpen hergebruikt kunnen worden. In veel gevallen werkt dit kostenbesparend. Dit is wel afhankelijk van het aantal montages dat de gemeente door ons laat uitvoeren. Naast een financiële reden, speelt het milieu natuurlijk ook een belangrijke rol. Drempelhulpen blijven jaren goed en kunnen dus vaak hergebruikt worden. Als de bewoners de drempelhulpen mogen houden dan zullen ze vaak worden weggegooid, dat is natuurlijk niet duurzaam. Als het om administratieve redenen niet mogelijk is om een depot aan te laten leggen dan kunnen wij altijd de demontages uitvoeren en een vergoeding geven voor de opgehaalde drempelhulpen. Meer informatie over het depot.

Factuur:

Indien gewenst kunnen wij maandelijks 1 factuur aanleveren met daarop alle gemonteerde adressen. Hierdoor kunnen we de factuurstroom voor de gemeente zo veel mogelijk beperken.

Met als voorwaarde dat deze factuur strikt binnen 30 dagen wordt voldaan.