Hoeveel kabels kunnen er in de kabelbrug

Een kabelbrug kopen doet u om kabels te beschermen. Het aantal kabels dat in een kabelbrug kan worden gelegd, varieert afhankelijk van het specifieke model en de dikte van de kabels. Bij ons assortiment bieden we verschillende opties om aan uw behoeften te voldoen, van eenvoudige modellen voor één kabel van een elektrische auto tot grotere modellen die meerdere kabels kunnen herbergen.

In veel situaties is het mogelijk om meerdere kabels samen in één kabelgoot te leggen, wat de efficiëntie en het gemak van kabelmanagement vergroot. De mogelijkheid om kabels te bundelen is echter sterk afhankelijk van de dikte van de kabels. Voor evenemententerreinen, waar vaak elektriciteitskabels van slechts 3 tot 5 mm dikte worden gebruikt, kunnen in ons eenvoudigste model, dat twee kanalen heeft en een draagvermogen van 12 ton met een hoogte van 30 mm, doorgaans ongeveer 5 tot 6 kabels per goot worden geplaatst.

Als uw behoeften groter zijn, bijvoorbeeld als u meer dan het dubbele aantal kabels moet accommoderen, dan is een groter model nodig. Ons assortiment omvat kabelbruggen met 2 tot 5 goten, elk geschikt voor verschillende situaties en aantallen kabels. Deze kabelbruggen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en draagvermogens om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Het is belangrijk om de juiste kabelbrug te kiezen op basis van het aantal kabels dat u wilt beschermen en de dikte van deze kabels. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze, zodat u kunt zorgen voor een effectieve en veilige kabelbescherming in uw specifieke omgeving.

Of u nu een enkele kabel van een elektrische auto wilt beschermen of een complexe set van kabels op een evenemententerrein moet beheren, onze diversiteit aan kabelbruggen biedt de flexibiliteit die u nodig heeft om uw kabels op een georganiseerde en veilige manier te beheren.