Ik ben een particulier en wil graag een aanpassing laten doen via de WMO, kunnen jullie hier mee helpen?

Vaak vraagt een gemeente of een bewoner zelf een offerte aanvraagt bij verschillende bedrijven. De gemeente neemt dan op basis van deze offertes een beslissing. Wij komen niet langs als er bij meerdere bedrijven een offerte wordt aangevraagd. Wij kunnen dan wel een offerte maken op basis van foto’s en doorgestuurde maten. Dit is heel eenvoudig en hier hebben wij meerdere hulpmiddelen voor. Heeft u hulp nodig bij het opmeten van de drempelhulpen. Wij kunnen u daar uiteraard bij helpen. Klik hier voor onze filmpjes waar in het opmeten helemaal wordt uitgelegd. En klik hier voor de inmeetinstructie.

Wilt u de aanpassing vergoed krijgen door de gemeente. Vraag dan eerst naar de regels en mogelijkheden bij de WMO afdeling van uw gemeente. Zij vergoeden de drempelhulpen alleen als u eerst een indicatie heeft van de gemeente. Heeft u geen zin om te wachten? Dan kunnen wij uiteraard direct voor u de levering en/ of montage van de drempelhulpen uitvoeren. Dit doen wij uiteraard graag voor u. Neem contact met ons op om er achter te komen of uw woonplaats binnen ons werkgebied valt.

Maar als het ons niet lukt om bij u langs te komen dan is het waarschijnlijk ook mogelijk de drempelhulpen te plaatsen zonder onze hulp. Meestal is het namelijk helemaal niet nodig dat de drempelhulpen worden gemonteerd. Vooral de comfort Line drempelhulpen en de budget drempelhulpen zijn geschikt om neer te leggen en blijven dan in de meeste gevallen goed liggen op de ondergrond. Fixatie op de grond is dan dus helemaal niet nodig. Wilt u de drempelhulp toch graag op de grond vastleggen? Dan kijkt u bij onze veelgestelde vragen over montage.

Wilt u alvast onze drempelhulpen bekijken? Ga dan naar drempelhulpen ons volledig assortiment aan drempelhulpen te bekijken en vraag eventueel een monster aan om het product beter te bekijken.