Ik ben op zoek naar een 2 cm drempelhulp, welke kan ik het beste kiezen?

U kunt kiezen tussen een rechte drempelhulp en een comfort line drempelhulp. Deze drempelhulpen 2 cm zijn beide geschikt voor een drempel van 2,0 centimeter. Hoe weet u dan welke drempelhulp het beste geschikt is voor uw situatie.

Allereerst de overeenkomsten:

  • Beide drempelhulpen hebben een diepte van 15 centimeter en zijn dus even steil.
  • Beide drempelhulpen zijn te bestellen met en zonder lijmlaag. Deze lijmlaag is heel erg geschikt om de drempelhulp te monteren op een gladde binnenvloer.
  • Beide drempelhulpen leveren wij op voorraad en (als de informatie bij het product niet anders aangeeft) dus snel te leveren.
  • Beide geschikt voor binnen en buiten. Hoewel wij bij de rechte drempelhulpen aangeven dat deze voor binnengebruik bedoeld zijn is het geen probleem deze voor buiten te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de Comfort Line drempelhulpen.

De verschillen

  1. De rechte drempelhulp is standaard ook op lengte van 1 meter en 4 meter te verkrijgen

Deze drempelhulpen leveren wij standaard in een lengte van 1 meter en ook in rollen van 4 meter. Het is ook mogelijk deze drempelhulpen te bestellen in alle lengtes tot 4 meter. Voor ingekorte drempelhulpen tot 1 meter kijkt u hier en voor een drempelhulp op maat tot 4 meter kijkt u hier. De comfort line drempelhulpen zijn alleen beschikbaar in lengtes van 90 centimeter. Deze kunnen wij wel in meerdere delen in elke gewenste lengte leveren.

  1. De zijvlakken

De rechte drempelhulpen hebben, zoals de naam misschien al doet vermoeden, rechte zijkanten. Dit betekent dat het niet mogelijk is om de drempelhulp vanaf de zijkanten op te rijden. En, zoals u misschien al kunt raden, kan dit met de Comfort line drempelhulpen wel. Dit betekent dat dit juist voor een ruimte waar weinig ruimte is, zoals bijvoorbeeld een hal, heel erg geschikt is.

  1. De kleur

De rechte drempelhulpen zijn in zwart en grijs beschikbaar. Van de grijze drempelhulpen hebben wij niet altijd de 4 meter rollen beschikbaar. De Comfort line drempelhulpen leveren wij alleen in de kleur zwart.