Ik ben op zoek naar een schuifpui drempelhulp, hebben jullie deze ook?

U kunt bij ons ook een drempelhulp voor de schuifpui kopen.

Onze drempelhulpen zijn geschikt voor vele soorten drempels en ook zeker voor schuifpuien. Bent u op zoek naar een schuifpui drempelhulp dan kunt u kijken naar al onze drempelhulpen. Al onze drempelhulpen zijn geschikt voor een schuifpui. Het belangrijkste bij het bepalen van de juiste drempelhulp is het meten van de drempel. Vaak is dit niet eenvoudig bij een schuifpui. Een schuifpui heeft vaak meerdere kleine drempeltjes waarbij voor de bovenste drempel vaak geen permanente oplossing gevonden kan worden. Deze drempel valt namelijk in de schuifpui op het moment dat de schuifpui dicht wordt getrokken. Als er een drempelhulp wordt gelegd aan beide zijden van de drempel dan kan de schuifpui niet meer dicht.

We kunnen hiervoor uiteraard wel een drempelhulp leveren die kan worden neergelegd  op het moment dat de schuifpui open is. Deze kan dan op de drempelhulpen worden gelegd die wel permanent kunnen blijven liggen.

Het belangrijkste is uiteindelijk het opmeten van de maten. Deze maten kunt u het beste bepalen door eerste te meten met behulp van onze meetinstructie en inmeetformulier en daarna door een monster te bestellen in de juiste maat. Deze kunt u dan tegen de drempelhulp leggen om de juiste maat te controleren.

Hoe meet ik een drempel?

Het opmeten van een drempel is soms lastig. Er zijn wat handige tips waardoor het eenvoudiger is. Als u de stappen in dit formulier volgt dan ontvangen wij alle informatie van u en kunnen we u helpen aan de juiste drempelhulp. 

Als wij nog vragen hebben dan nemen wij contact met u op! Download de PDF hier.

Let op! Download het bestand en open het in adobe, anders is het bestand niet invulbaar en kunt het bestand niet versturen. 

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier, bekijk dan de video