Ik heb een langere drempelhulp nodig dan de standaard maat. Wat nu?

Hoogteverschil tot 2 cm

Wanneer het een hoogteverschil betreft tot 2 cm dan kunnen we dit op lossen door gebruik te maken van een rechte drempelhulp op maat. We kunnen de zwarte rechte drempelhulpen leveren in elke gewenste lengte tot 4 meter. Ook zijn deze in rollen van 4 meter te bestellen voor brede deuren zoals overheaddeuren en roldeuren.

Hoogteverschil van meer dan 2 cm

Betreft het een hoogteverschil van meer dan 2 cm dan heeft u meerdere mogelijkheden.

We kunnen een nieuwe mal laten maken. Echter brengt dit hoge kosten met zich mee, waardoor dit pas interessant wordt wanneer het gaat om hele grote aantallen. Ook is de levertijd vrij lang. U mag rekening houden met minimaal 2 maanden tot maximaal 6 maanden afhankelijk van drukte en de situatie in de wereld.

Wilt u op een voordelige wijze het hoogteverschil over een langere lengte oplossen, dan is dit mogelijk door meerdere drempelhulpen aan elkaar te koppelen. In onze werkplaats hebben wij de beschikking over de juiste materialen om op een nette manier de zijkanten van de drempelhulpen te verwijderen, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Door deze delen in het werk, middels kit, aan elkaar te verbinden ontstaat een keurig nette verbinding. We kunnen op deze manier elke gewenste lengte bereiken. Het koppelen van drempelhulpen is zowel mogelijk bij de Comfort Line drempelhulpen als bij de budgetdrempelhulpen. Comfort Line drempelhulpen op maat en budget drempelhulpen op maat besteld u via de rekenmodules.

Op ons YouTube kanaal kunt u zien hoe het koppelen van drempelhulpen in zijn werk gaat.

Aluminium drempelhulpen op maat

Een andere mogelijkheid om een drempelhulp op maat te verkrijgen is door gebruik te maken van een aluminium drempelhulp. Deze kunnen wij helemaal naar uw wens maken. Het maatwerk kunt u het beste bestellen via onze rekenmodule.