In welke maten kan ik een comfort Line drempelhulp bestellen?

De comfort line drempelhulp is te bestellen vanaf 1,5 cm tot en met 12,5 cm.

Een comfort line drempelhulp is te bestellen vanaf 1,5 cm. Er zijn ook kleinere maten verkrijgbaar, kijk daarvoor bij ons assortiment aan rechte drempelhulpen, deze zijn verkrijgbaar vanaf 4 mm. De Comfort line drempelhulp kunnen ook gebruikt worden voor binnendrempels maar zijn ook uitstekend geschikt voor buiten.

De Comfort line drempelhulpen gaan in stapjes van 0,5 cm omhoog naar 7,5. Dit betekent dus dat deze lijn drempelhulpen beschikbaar is in 1,5/ 2,0/ 2,5/ 3,0/ 3,5/ 4,0/ 4,5/ 5,0/ 5,5/ 6,0/ 6,5/ 7 en 7,5 cm. Daarna gaan de stappen iets sneller en hebben we nog 2 drempelhulpen met een hoogte van 10 en 12,5 cm in het assortiment.

Het is mogelijk om de drempelhulpen iets op te hogen zodat we een drempelhulp van 8/ 8,5/ 9/ 9,5 of 10,5/ 11/ 11,5 en 12 centimeter krijgen. Dit doen wij door een rechte drempelhulp onder de drempelhulp te plaatsen. Dit is niet zichtbaar als de drempelhulp eenmaal op zijn plek ligt. Omdat we niets doen aan de diepte van de drempelhulp wordt de hellingshoek wel wat steiler. Deze maten zijn niet via de webshop verkrijgbaar. Vraag naar de mogelijkheden via de mail of telefoon.

De comfort line drempelhulpen zijn standaard leverbaar in een breedte van 90 cm. Als u op zoek bent naar een bredere of juist ingekorte variant dan kunnen we dit voor u op maat maken. Een bredere drempelhulp bestellen kunt u doen via onze rekenmodule. In het filmpje kunt u zien hoe dit er uit komt te zien.

Een ingekorte drempelhulp bestellen kan ook eenvoudig via de webshop. 

Heeft u niet helemaal gevonden wat u zoekt. Bijvoorbeeld omdat er een hoekje uit moet worden gezaagd, aan de onderkant of aan de zijkant, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.