Kan een ruimte toegankelijk worden gemaakt voor een Caravan met een drempelhulp

Hoge drempels zijn erg vervelend als u een caravan heeft. Je vraagt je elke keer af of je serviesgoed in je kastjes nog op zijn plek staat. Soms is hier niets aan te doen omdat u nu eenmaal niet weet waar u allemaal rijdt en hoe hoog de drempels daar zullen zijn. En als u weet dat ze op een bepaalde plek zitten probeert u ze natuurlijk zoveel mogelijk te vermijden. Maar soms heeft uw eigen schuur of de stalling ook een drempel. Dit is eenvoudig op te lossen met een drempelhulp van Roege Drempelhulpen. Heeft u zelf een stalling voor caravans dan kunnen onze drempelhulpen daarvoor ook een oplossing bieden.

Een drempelhulp is uiteraard geschikt voor het toegankelijk maken van een ruimte voor een caravan. U kunt dan in ieder geval het beste kiezen voor een rubber drempelhulp. Standaard aluminium drempelhulpen zijn niet geschikt voor een caravan. Eventueel is het mogelijk om dit op maat te maken met een stalen onderstel maar dit is heel kostbaar en de levertijd is veel langer. Een rubber drempelhulp kan waarschijnlijk een veel voordeligere oplossing bieden. 

Bijna al onze rubber drempelhulpen zijn geschikt. Kijk onder ‘drempelhulp caravan’ naar een lijst met geschikte drempelhulpen. Meet de hoogte op en kijk welke drempelhulp hier bij hoort. Staat de juiste breedtemaat er niet bij dan kunnen we dit voor u maat maken. U kunt dit zelf bekijken via ‘drempelhulpen op maat laten maken’ of neem contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Hoewel drempels voor een camper iets minder een probleem zijn dan het is voor een auto met caravan, kan het ook voor de stalling van een camper handig zijn om een drempelhulp te plaatsen bij een stalling met een hoge drempel. Ook voor het stallen van campers zijn de rubber drempelhulpen van Roege Drempelhulpen geschikt.