Kan ik bij Roege drempelhulpen ook kabelbruggen kopen?

Ja, u kunt bij ons ook kabelbruggen kopen

Bij Roege drempelhulpen kunt u nu ook kabelbruggen kopen. Wij leveren een breed assortiment aan kabelbruggen waardoor u bij ons terecht kan voor kabelbruggen voor de elektrische auto, maar ook voor kabelbruggen op een bouwplaats of festivalterrein. 

De meest simpele kabelbrug is zo eenvoudig mogelijk vormgegegeven waardoor hij ook voor een aantrekkelijke prijs wordt geleverd. Deze kabelbruggen hebben een maximale belasting van 1500 kg en zijn dus geschikt om op de stoep te plaatsen, waar er overheen gelopen of gefietst kan worden. Deze kabelbruggen zijn maar 2 cm hoog waardoor ze de toegankelijkheid voor rolstoel- en rollatorgebruikers niet verminderen. Tegelijkertijd wordt het struikelgevaar (over losliggende kabels) wel verminderd en wordt de kabel beschermd. 

Daarnaast verkopen wij meerder grotere kabelbruggen waar meerdere kabels in kunnen. De grootste variant die wij leveren heeft een kanaalmaat (de ruimte voor een kabel) van 90 mm en daarin kunt u er tegelijkertijd 2 van kwijt. Dit is enorm geschikt voor bouwplaatsen waar kabels van verschillende soorten en maten liggen welke ook regelmatig kapot gereden worden. Met een kabelbeschermer voorkomt u dit. Deze kabelbeschermers kunt u, net als ons eenvoudigere model, aan elkaar koppelen zodat de kabelbeschermer zo lang kan worden als u zelf wilt.

Daarnaast verkopen we ook, zoals u van ons zou moeten kunnen verwachten, drempelhulpen die tegen de kabelbruggen kunnen worden geplaatst. Deze drempelhulpen zijn enorm geschikt voor festivalterreinen waar de kabels goed beschermd moeten worden maar waar tegelijkertijd de toegankelijkheid enorm belangrijk is. U kunt de kabelbeschermer zo lang maken als u wilt en de drempelhulpen tegen deze kabelbeschermers leggen op de plekken waar het rolstoel- en rollatorverkeer langskomt. Deze drempelhulpen zijn breed genoeg voor alle gebruikers en hebben ook geen steile hellingshoek waardoor ze een ideale oplossing voor iedereen in een rolstoel, scootmobiel of rollator vormen.