Met welke gemeenten werken wij samen in het kader van de WMO?

Roege Drempelhulpen en de WMO

De drempelhulpen van Roege Drempelhulpen worden in veel gemeenten in het kader van de WMO geplaatst. Soms wordt dit direct door ons gedaan door onze eigen monteurs, in een aantal geval wordt de montage door de technische dienst of een vrijwilligersorganisatie van de gemeente gedaan. Maar in veruit de meeste gevallen wordt de montage uitgevoerd  door een montagebedrijf of klusbedrijf dat direct voor de gemeente werkt en alle aanpassingen in het kader van de WMO doet voor een gemeente. Want natuurlijk worden er in het kader van de WMO drempelhulpen geplaatst maar ook nog heel veel meer zoals trapliften en douchestoelen.

Wij doen de opname, levering en montage voor de volgende gemeenten: Zeist, Nieuwegein, Doesburg, Culemborg, Midden- Drenthe, Midden Groningen, Aa en Hunze, Tynaarlo, Veendam en Pekela. Als u in één van deze gemeenten woont en een woningaanpassing nodig heeft dan kunt u niet direct contact met ons opnemen, u dient eerst een aanvraag in bij de gemeente. Wilt u het liever buiten de gemeente om regelen? Of heeft u nog andere deuren of een vakantiehuisje waar u drempelhulpen voor nodig heeft dan helpen wij u uiteraard graag. In dat geval kunt u wel direct contact met ons opnemen.

Geschiktheid van de drempelhulpen

Wij gaan in alle gevallen uit van drempelhulpen die geschikt zijn voor de gebruiker. We gebruiken daarbij voornamelijk drempelhulpen met een lage hellingshoek maar gebruiken andere oplossingen als de ruimte een grotere drempelhulp niet toelaat of omdat er alleen met een scootmobiel gebruik van wordt gemaakt. Een kortere helling is dan mogelijk. We leveren voornamelijk rubber drempelhulpen. Waar geschikter en adequater gebruiken wij verstelbare aluminium drempelhulpen. Deze aluminium drempelhulpen worden meestal op maat gemaakt, mede omdat dit een langere levertijd heeft, ligt de voorkeur bij onze rubber drempelhulpen. De laatste kunnen we namelijk meteen uit voorraad leveren en/ of monteren. Dit bekijken we per situatie.