Monsters en Samples

Monsters en Samples

Wij versturen monsters om u een duidelijker beeld te geven van de kleur, materiaal en eventueel de hoogte van het product. Wat u van ons ontvangt is afhankelijk van het product waarvan u een monster wilt ontvangen.

Waterkeringsdorpel

U ontvangt van ons een profiel met een breedte van 10 cm in de kleur die u wenst. Zo krijgt u een goed beeld van zowel het materiaal, kleur en maten van het product. Wilt u het product in grijs en zwart ontvangen dan kan dit uiteraard. 

Drempelhulpen recht

U ontvangt van ons een monster in de gewenste maat en gewenste kleur. In dit geval is de maat belangrijk. Het is soms moeilijk te zien of u een drempelhulp van 4, 6 of 8 mm nodig. Als u twijfelt over de maat is het altijd goed om een monster te bestellen en deze voor meerdere plekken van de drempel te leggen om te testen of het monster past.

Comfort Line drempelhulpen

Wij leveren van deze drempelhulp alleen een monster in de kleinere maten. Als u een monster wilt ontvangen van een drempelhulpen hoger dan 3,5 cm dan kijken we wat er beschikbaar is. Soms is hiermee dus niet de maat te controleren maar kunt u wel de kleur en het materiaal bekijken 

Budget drempelhulpen

Ook van deze drempelhulp hebben we meestal alleen de kleinere maten beschikbaar. U ontvangt dus meestal alleen een stukje van 10 cm van 1 van de kleinere maten met daarbij een liniaal, een hulpmiddel speciaal ontwikkelt om de juiste budgetdrempelhulp te kiezen.

Monsters voor in de winkel

Voor winkels hebben wij meerdere monsters beschikbaar. Zo leveren wij volledige monstersetjes van onze rechte drempelhulpen in grijs en zwart. Deze kunt u de klanten laten zien maar u kunt deze ook gebruiken om kleine drempeltjes op te meten. Wij kunnen u van deze soort ook voorzien van meerdere monsterstukjes die u kan meegeven aan de klant zodat de klant deze kan uitproberen thuis.