Uitleg voor winkelpersoneel

Een drempelhulp lijkt een vrij technisch product. Niet elke verkoper vindt dit product daarom makkelijk te verkopen. Drempelhulpen zijn voor de meeste winkels een klein product, een bijproduct. Maar het is natuurlijk altijd een extra verkoop als een klant ook een scootmobiel of een rollator koopt. En, je helpt de klant er echt mee. Hij of zij komt namelijk hoe dan ook thuis drempels tegen. Bij het stallen van de scootmobiel in de schuur of als de klant de woning wil betreden met een rollator.

Omdat het een bijproduct is, zullen de meeste medewerkers er niet alles van weten. Er zijn ook zoveel verschillende soorten drempelhulpen wat het ook niet makkelijk maakt. Als je het product eenmaal begrijpt is het heel makkelijk te verkopen, bijna alle klanten hebben het namelijk nodig. Om dit te bereiken organiseren wij vaak een presentatie/ uitleg voor winkelpersoneel. Dit kan uiteraard zo lang duren als u zelf wil maar minimaal een half uur is wel noodzakelijk. Wij houden uiteraard rekening met drukte in de winkel, klanten gaan altijd voor.

Tijdens deze uitleg bespreken wij de volgende punten

 1. De verschillende soorten drempelhulpen, we bespreken de verschillen en de juiste toepassing per soort.
  1. Rechte drempelhulpen
  2. Comfort line drempelhulpen
  3. Budget drempelhulpen
  4. Aluminium drempelhulpen
 2. De maten van de drempelhulpen
 3. Maatwerk, de mogelijkheden en de kosten
 4. Veel voorkomende klantvragen
 5. Presentatie in de winkel (waar wij graag ook van jullie leren)
 6. Het bestelproces, dit kunnen we samen bepalen
 7. De service
  1. Levertijd en kosten
  2. Dropshipping

Wij zijn overigens altijd telefonisch of via de mail te bereiken om vragen te beantwoorden. Wilt u liever een keer telefonisch of via online bellen met ons over de drempelhulpen praten dan kan dat natuurlijk ook. Wij passen ons aan, aan u wensen.