Waar zijn de drempelhulpen van Roege Drempelhulpen te koop?

U kunt onze drempelhulpen kopen in veel winkels bij u in de buurt. Waar deze winkels zijn, kunt u hier vinden. 

Wij geloven in de kracht van lokale winkels die haar klantenkring kent en een persoonlijke benadering heeft bij de verkoop van zijn of haar producten. Vele thuiszorgwinkels zijn een begrip in de gemeente of dorp en is daarom het beste in staat haar klanten te adviseren. Meestal gaat dit natuurlijk om rollators, scootmobielen, sta-op stoelen en allerlei kleinere hulpmiddelen. Een drempelhulp is een bijproduct. Een klant koopt een scootmobiel maar moet deze natuurlijk ook stallen. Door ook de drempelhulpen van Roege drempelhulpen op te nemen in het assortiment biedt u een totaaloplossing. Door de hulpmiddelen die wij bieden, zoals de inmeetinstructiefilmpjes, het inmeetformulier, de meethulp is het eenvoudig om de drempelhulp te verkopen in de winkel. Komt u er toch niet helemaal uit dan adviseren wij u graag telefonisch of via de mail.

Heeft u zelf ook een thuiszorgwinkel of een technische groothandel? En wilt u graag onze drempelhulpen opnemen in uw assortiment. Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons door een mail te sturen naar info@drempelhulpen.com of bel ons: 0592344716 - whatsapp via hetzelfde nummer is ook mogelijk. Wij kunnen u informeren over uw inkoopcondities als wederverkoper en de service die wij kunnen leveren.

Bent u al een wederverkoper van ons maar staat u nog niet in deze lijst. Wij plaatsen uw naam alleen op deze site als u daar toestemming voor geeft. Als u ons een mail stuurt dan doen we dit meteen voor u.

Voor particulieren:

Deze winkels verkopen over het algemeen het volledige assortiment van Roege Drempelhulpen. Meestal hebben ze deze niet helemaal op voorraad maar u kunt de drempelhulpen zien en de medewerkers van de desbetreffende winkel kunnen u goed adviseren over de drempelhulp die voor u het meest geschikt is.