Wat kost een drempelhulp welke voor mij op maat wordt gemaakt?

 

Drempelhulp met rechte zijden op maat

Wanneer het gaat om een drempelhulp met rechte zijden dan is het mogelijk om hier een stuk van af te halen. Het is voor ons een eenvoudige handeling om een drempelhulp met rechte zijden in te korten. Hier zijn dan ook geen extra kosten aan verbonden.

Wilt u een drempelhulp met rechte zijden, welke langer is dan de standaard van 1 meter dan is het mogelijk om in onze rekenmodule (onder het kopje 'op maat gemaakt) de gewenste hoogte en lengte in te voeren. U ziet dan de prijs van de gewenste lengte.

Drempelhulp met schuine zijden op maat

Wanneer het gaat om een drempelhulp met schuine zijden en u wilt deze in een kortere lengte, dan de standaard lengte, dan kunnen wij van deze drempelhulp een deel verwijderen. Vaak zien we dat een drempelhulp aan één kant tegen een muur ligt. In dat geval is het misschien raadzaam om aan de kant van de muur een deel te verwijderen. In dat geval betaalt u de drempelhulp en snijkosten

Wenst u een langere lengte dan de standaardlengte dan doen we dit door drempelhulpen te koppelen.  We verwijderen de zijkanten van de drempelhulpen en deze kunt u in het werk, middels bijgeleverde kit, aan elkaar verbinden. Wanneer u van het gewenste type drempelhulp (budget of luxe) de hoogte en de lengte invoert in onze rekenmodule  dan ziet u wat de kosten voor een dergelijke oplossing zijn. De rekenmodule kunt u vinden onder het kopje “op maat gemaakt”.

Drempelhulp aluminium op maat

Aluminium drempelhulpen hebben wij in een aantal standaard maten in ons assortiment. Wanneer u echter wenst af te wijken van de standaard maat, dan is dat mogelijk. Speciaal voor deze aanvragen hebben wij een rekenmodule ontwikkeld waarin u eenvoudig zelf de prijs kunt berekenen. De rekenmodule treft u onder het kopje “op maat gemaakt”.

Wenst u helemaal af te wijken van het standaard ontwerp dan is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Wij kijken dan wat de mogelijkheden zijn en wat de prijs van een dergelijke drempelhulp gaat worden.