Wat wordt bedoeld met inkeping bij een drempelvervanger?

Een inkeping in een drempelvervanger is een hoekje of een rechthoek die wordt gezaagd uit de drempelvervanger zodat de drempelvervanger precies tussen of om het kozijn valt. Dit ziet er vaak netter uit dan de drempelvervanger aan beide zijden recht af zagen. Dit kunt u in het werk zelf doen maar wij kunnen dit ook voor u doen op basis van uw maten.

Drempelvervangers in verschillende breedtes en lengte

Drempelvervangers verkopen wij in verschillende breedtes. We hebben een drempelvervanger met een breedte van 11 cm en een drempelvervanger met een breedte van 15 cm.

Ook hebben we ze in diverse lengtes. Standaard verkopen we onze drempelhulpen in een lengtemaat van 100 cm. Maar desgewenst kunnen we ze in elke lengte tot 250 cm leveren. 

Drempelvervanger voorzien inkepingen / uitsparingen

Niet iedere deuropening of deurkozijn is hetzelfde. Toch lijkt het wel zo netjes wanneer de drempelvervanger mooi aansluit op het kozijn. Ook wanneer het kozijn uit meerdere delen bestaat of als er een beleg op het kozijn zit wil je dit toch het liefst. Met een standaard drempelvervanger zul je merken dat de drempelvervanger niet overal op het kozijn aansluit. Om dit toch te realiseren kunnen wij uitparingen in de drempelvervanger maken. Dit doen wij op basis van een, door u aangeleverde, tekening. 

Drempelvervanger voorzien van verzonken schroefgaten

De drempelvervanger dient op de ondergrond te worden vastgeschroefd. Het is daarom noodzakelijk om deze te voorzien van gaten. U kunt er voor kiezen om dit zelf te doen, zodat u ter plekke kunt bepalen waar u de schroefgaten wilt hebben. Heeft u niet de mogelijkheid om schroefgaten in de drempelvervanger te maken, of heeft u liever dat wij dat doen? Dat is mogelijk. Waneer u aan ons aangeeft waar we de schroefgaten mogen boren dan zorgen wij dat u een drempelvervanger voorzien van verzonden schroegaten ontvangt.