Welke drempelhulpen zijn geschikt als tijdelijke/ wegneembare oplossing?

Onze rubber drempelhulpen zijn vrij zwaar. De kleinere maten tot 3,5 zijn nog wel te gebruiken als tijdelijke oplossing omdat ze makkelijk weg te pakken zijn maar een drempelhulp van 5 cm weegt al meer dan 12 kg en is daarom minder geschikt om 'even' neer te leggen. 

Hiervoor hebben wij meerdere andere oplossingen.

De meeneem drempelhulp 

Voor kleinere hoogteverschillen is de meeneemdrempel erg geschikt. Deze overbrugt hoogteverschillen tot 5 cm. De meeneemdrempel weegt slechts 3,3 kg en is opvouwbaar. Door zijn lichte gewicht en compacte formaat is hij eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. Hij is tevens voorzien van een uitsparing welke als handvat dient. Dit maakt het mogelijk om de drempelhulp mee te nemen wanneer u ergens heen moet waar een hoogteverschil is welke u niet zonder drempelhulp kunt overbruggen. Ook erg geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. 

De verstelbare aluminium drempelhulp

Deze aluminium drempelhulp is in hoogte verstelbaar en beschikbaar in 3 maten van 4,5 tot 10 cm.  De aluminium drempelhulp is licht van gewicht en standaard voorzien van een uitsparing welke als handvat te gebruiken is. Hierdoor kunt u deze drempelhulp zowel als permanente of als tijdelijke oplossing gebruiken. Onze aluminium drempelhulp is op drie punten verstelbaar, waardoor u de drempelhulp op verschillende punten in hoogte kunt verstellen. Hierdoor worden horizontale hoogteverschillen opgevangen. Loopt het straatwerk iets af? Geen probleem! De pootjes zijn zo ontwikkeld dat ze ook geschikt zijn om deze oneffenheden op te vangen.

De mobiele PVC drempelhulp

Deze mobiele PVC drempelhulp is geschikt voor het inzetten bij grote hoogteverschillen en heeft maar een gewicht tot 4 kg. Deze drempelhulp is maar 70 cm breed dus iets minder geschikt voor de meeste scootmobielen en rolstoelen. Deze oplossing is wel getest voor een maximale belasting van 500 kilo dus bijvoorbeeld ook geschikt voor het naar binnen rijden van postkarren en rolcontainers.