Welke verschillende soorten drempelvervangers zijn er?

Drempelvervangers hebben wij in verschillende soorten en maten. De standaard drempevervanger is een drempelvervanger van 11 of 15 cm en in een lengte van 100 cm. De breedte van de drempelvervanger ziet u hieronder op de afbeelding. Het is belangrijk dat de breedte van u huidige drempel niet breder is dan de drempelvervanger die u koopt. De drempelvervanger dient de ruimte onder de bestaande drempel volledig te bedekken. Kies dus bij 11,5 cm drempelbreedte voor een drempelvervanger van 15 cm en niet voor een drempelvervanger van 11 cm breed. 

Daarna meet u de lengte van de drempel. Een standaard deur bestaat niet. De maat kan 72, 83, 86, 90, 100, 103 cm enzovoort. Ook zijn er natuurlijk drempelvervangers die geplaatst worden bij een dubbele deur. Daarom hebben wij drempelvervangers in breedtes tot 2,5 meter lengte.

Daarnaast zijn er kozijnen in vele soorten en maten. Het is het mooiste als een drempelvervanger precies past. Het beste is het om de drempelvervanger in het werk op maat te zagen. Maar wij kunnen dit ook hier voor u doen. De volgende opties zijn mogelijk

  • Het leveren van een drempelvervanger precies op maat.
  • Het leveren van een drempelvervanger met een inkeping
  • Het leveren van een drempelvervanger met verzonken schroefgaten.

Ook alle combinaties van het bovenstaande zijn mogelijk. We kunnen dus een drempelvervanger eerst inkorten naar 90 cm en er dan een inkeping in maken en er verzonken schroefgaten in boren.

Ook kunnen wij schroeven en een bitje meeleveren zodat u zelf de gaten kunt boren.

Alles wat u nodig heeft om de drempelvervanger op de ondergrond vast te maken.

De bevestigingsset de montage van een drempelvervanger. Deze bevestigingsset bestaat uit:

  • Montage handleiding
  • Schroeven
  • Pluggen
  • Schroefbit

Wilt u de drempelvervanger zelf gaan monteren? Dat kan natuurlijk. Kijk dan ook vooral onze video over de drempelvervangers voor meer informatie: