Welke verschillende kabelbruggen hebben jullie?

Bij Roege Drempelhulpen kunt u verschillende kabelbruggen kopen. Deze kabelbruggen zijn er in de meest uiteenlopende afmetingen, maar hebben toch 1 ding gemeen; ze zijn allen modulair. Dit betekent dat ze op een gemakkelijke manier aan elkaar bevestigt kunnen worden. Hierdoor zijn ze dus ook weer eenvoudig  los te koppelen bij demontage, vervanging of wanneer u bij de kabel moet zijn De onderdelen zijn dus ook apart van elkaar te behandelen/verwisselen. Op deze manier zit u nooit met een lang, zwaar en log systeem opgescheept dat weer moeilijk op te bergen valt.

De eenvoudigste kabelbrug, en daarmee ook de meest aantrekkelijk geprijsde, is zo simpel mogelijk vormgegeven. Deze kabelbruggen zijn 2 cm hoog waardoor ze de toegankelijkheid voor rolstoel- en rollatorgebruikers niet verminderen. Tegelijkertijd wordt het struikelgevaar (over losliggende kabels) verminderd en wordt de kabel beschermd. Deze beschermers hebben een maximale belasting van 1500 kg en zijn geschikt om op de stoep te plaatsen, waar er overheen gelopen of gefietst kan worden. Kabelbeschermers van dit formaat zijn ideaal voor kabels van elektrische auto’s. De elektrische auto kabelbrug heeft een ruimte van 13x39 mm. De kabelbrug is daardoor te gebruiken voor alle kabels binnen deze maat. Verdere specificaties van dit model vindt u hier.

Naast deze eenvoudige vindt u meerdere grotere kabelbeschermers in onze collectie met een maximale belasting van 40 ton, waar dus ook meerdere kabels doorheen geleid kunnen worden. De grootste variant die wij leveren heeft een kanaalmaat (de ruimte voor een kabel) van 90 mm en daarin kunt u er tegelijkertijd 2 van kwijt. Deze soorten kabelgoot zijn enorm geschikt voor evenementen, bouwplaatsen en/of festivalterreinen waar kabels van verschillende soorten en maten liggen welke ook regelmatig kapot gereden worden. Met een kabelbrug voorkomt u deze slijtage of breuken. Deze kabelbruggen van Roege hebben een rubber basis en een kunststof  kantelflap aan de bovenkant. Voor de verdere specificaties van de verschillende maten van deze soort kabelgoot kunt u hier terecht.