Werkt Roege Drempelhulpen ook samen met ongehinderd?

Wij helpen u graag verder als u een rapport heeft laten opstellen door Ongehinderd.

Ongehinderd heeft meerdere keurmeesters in dienst die de toegankelijkheid van openbare gebouwen, winkels en ook stembureaus keuren. Deze keurmeesters hebben jarenlange ervaring in het keuren van locaties.

Veel gemeenten laten een rapport opstellen door Ongehinderd. Zij kijken dan naar alle facetten van toegankelijkheid. Van gehandicaptenparkeerplaatsen tot drempelhulpen. Wij kunnen met het laatste onderdeel uit het rapport weer aan de slag. In veel gevallen heeft de keurmeester ook al de hoogte van de drempel opgemeten en staan er in het rapport foto’s van de drempel en de situatie. Hierdoor is een gedeelte van ons werk al gedaan. Daarom geven wij een korting op alle producten die worden afgenomen nadat wij het rapport van Ongehinderd ontvangen.

In veel gevallen kunnen we de drempelhulpen daarna gelijk plaatsen, vooral in het geval van kleinere drempels, maar in een aantal gevallen moeten we alsnog langs om de drempels goed op te meten. Dit gaat vaak om de grotere drempels waar goed moet worden gekeken naar de ruimte voor de drempelhulp. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen als dit uw voorkeur heeft. Behalve de besparing op de producten, bespaart u in het laatste geval ook de opname- en inventarisatiekosten uit. Vaak moeten we bij echt grotere drempels maatwerk leveren, hou dan rekening met de tijd die het kost om maatwerk te leveren. Ongeveer 6 tot 8 weken voor de verkiezingen moet de bestelling binnen zijn. Als u alleen rubber drempelhulpen nodig heeft is levering direct mogelijk. 

Wilt u dat wij de drempelhulpen opnemen? Bel of mail dan voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs.

Wilt u alvast zien welke drempelhulpen geschikt zijn voor het toegankelijk maken van een stembureau. Kijk dan bij de categorie ‘stembureau drempelhulpen’ voor alle drempelhulpen die geschikt zijn. Deze drempelhulpen voldoen allemaal aan de eisen van het ministerie. Staat de juiste maat er niet tussen? Neem dan vooral contact op, waarschijnlijk vinden we samen wel een geschikte oplossing.