Wie bezorgt de pakketten?

Onze drempelhulpen hebben wij zelf op voorraad en versturen wij dus allemaal zelf vanaf 1 locatie. Waar aangegeven dezelfde dag. De producten worden ook zoveel mogelijk in 1 doos of zak verzonden om onze ecologische impact te verkleinen. Als de drempelhulpen in meerdere dozen of zakken worden verstuurd dan ontvangt u meer dan 1 trackingcode via de mail. Deze verzendingen zijn niet aan elkaar gekoppeld dus kunnen op een andere dag worden geleverd. 

Onze producten worden zover mogelijk door PostNL bezorgd. Of dit kan ligt aan de afmeting van de drempelhulp en de grootte van de bestelling. Besteld u een drempelvervanger van meer dan 1,5 mtr lang dan vesturen we deze met een koeriersdienst. Besteld u zoveel dat het beter op een pallet verstuurd kan worden dan doen we dat. Ook aluminium drempelhulpen op maat worden vaak op een pallet verstuurd. Wilt u zeker weten hoe u bestelling wordt verstuurd, neem dan van te voren contact met ons op.

De bezorging wordt dus in bijna alle gevallen uitbesteed aan externe partijen. Gaat er iets niet goed bij de bezorging? Laat het ons weten. 

Heb je van ons een track en trace code ontvangen? Ga dan naar de site van PostNL om te zien wanneer je bestelling wordt bezorgd. Komt het bezorgmoment niet goed uit? Soms is het mogelijk om zelf een  bezorgmoment te kiezen. In dat geval ziet u dit direct via de link. Je kan dan ook alsnog het bezorgadres wijzigen naar een postNL punt. 

Let op: vanaf 2022 wordt een pakket maar 1 keer aangeboden op het huisadres en daarna direct naar een afhaallocatie gebracht. U ontvangt hiervan ook geen bericht in de brievenbus. Hou dus goed de trackingscode in de gaten. 

Bezorgen op een postbusadres is alleen mogelijk als we de bestelling verzenden via PostNL, Bij kleinere bestelling is dat dus geen enkel probleem. Een palletzending of grotere bestelling kan dus niet op een postbusnummer worden bezorgt. Wanneer er een pakket verstuurd wordt naar een Postbusadres met een andere vervoerder dan PostNL, zal de zending retour gezonden worden. 

Kijk voor meer informatie over bezorging hier.