Wij willen onze roldeur voorzien van een drempelhulp. Maar kan een heftruck daar wel over?

Onze drempelhulpen hebben een hoge maximale belasting. Hierdoor zijn ze ook uitermate geschikt voor zwaar materieel. Te denken valt hierbij aan een heftruck, reachtruck, caddy etc.
Door de hoge maximale belasting zijn de drempelhulpen dus ook goed toepasbaar in bijvoorbeeld fabrieken, werkplaatsen of magazijnen.

Rechte drempelhulpen

De rechte drempelhulpen zijn geschikt voor het vereffenen van kleine hoogteverschillen. Ook kleine hoogteverschillen kunnen een probleem zijn als er met een zware palletwagen of rolcontainer overheen moet worden gereden, zeker als dit dagelijks of wekelijks moet gebeuren. Dit probleem is makkelijk op te lossen door het plaatsen van een drempelhulp.
De rechte drempelhulpen hebben officieel een maximale belasting tot 400 kilo. Ze worden echter op vele plekken succesvol gebruikt voor het toegankelijk maken van magazijnen en werkplaatsen. De drempelhulp gaat niet kapot maar er kunnen wel gebruikssporen zichtbaar worden. Dit is over het algemeen niet storend op een werkplaats. Omdat overheaddeuren en roldeuren meestal 4 meter breed zijn hebben wij deze drempelhulpen ook beschikbaar in rollen van 4 meter. Deze kunnen eenvoudig vastgekit worden op de betonnen ondergrond. Heeft u een andere maat nodig? Waarschijnlijk vinden we daar samen wel een oplossing voor. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De drempelhulpen met schuine zijvlakken

De drempelhulpen met schuine zijvlakken, zowel de budget drempelhulpen als de Comfort Line drempelhulpen, zijn uitermate geschikt voor het toegankelijk maken van een ruimte voor voertuigen met een hoge belasting. Het is geen enkel probleem om hier overheen te rijden met een vrachtwagen, de drempelhulpen kunnen dit aan ook als dit veelvuldig, dagelijks gebeurt. De drempelhulpen zijn ook aan elkaar gekoppeld te plaatsen zodat u ook een bredere deur toegankelijk kunt maken. Ook de Comfort Line drempelhulpen kunt u eenvoudig vastkitten op de betonnen ondergrond.


Aluminium drempelhulpen zijn helaas niet geschikt voor een hogere belasting.