Wordt een drempelhulp glad?

Wordt een drempelhulp glad?

Omdat de drempelhulp bedoeld is om te belopen is het heel belangrijk dat deze niet glad wordt. Daarom is een rubber drempelhulp heel erg geschikt. Ook aluminium drempelhulpen worden geleverd met een anti-slip oppervlak. 

Vormgeving Rubber drempelhulpen

Rubber heeft van zichzelf een antislip karakter. Het heeft een goede weerstand en blijft daardoor ook heel goed liggen op de ondergrond. Om dit aan de bovenkant te versterken worden de drempelhulpen geproduceerd met antislip oppervlak, in plaats van een egale bovenzijde. Onze rechte drempelhulpen hebben we daarom voorzien van een ribbel structuur om er voor te zorgen dat ze niet glad worden. Omdat de budgetdrempelhulp en comfort line drempelhulpen ook buiten worden gebruikt zijn deze voorzien van uitsparingen. Dit zorgt er tevens voor dat eventueel water snel en effectief wordt afgevoerd. 

Aluminium drempelhulpen kopen

Onze aluminium drempelhulpen worden uitgevoerd met tranen. Deze tranen zorgen ervoor dat de drempelhulp niet glad wordt. 

Winter

Wanneer een drempelhulp schoon en droog is zal deze, ook in de winter, niet glad worden. Het rubber zelf bevriest niet, het materiaal blijft goed in een normale Europese winter. Echter wanneer er zich vocht op de drempelhulp bevindt dan kan dit aanvriezen en kan de drempelhulp, net als ieder ander object wat nat aan vorst wordt blootgesteld, glad worden. Het is niet heel waarschijnlijk dat dit gebeurt omdat een drempelhulp schuin afloopt en het water dus niet op de drempelhulp blijft liggen. Maar in uitzonderlijke gevallen kan dit voorkomen. Het beste is dan om de drempelhulp met zand te bestrooien.  

Groene aanslag 

Groene aanslag ontstaat op plekken waar het lang vochtig is geweest en weinig zonlicht komt. Helaas kan dit op een drempelhulp ook ontstaan. Deze groene aanslag maakt de rubber drempelhulp glad en tast het aan. Het is dus belangrijk dat deze aanslag snel wordt verwijderd. Dit kan verwijderd worden met groene zeep of schoonmaakazijn.