Badkamer drempelhulp

Wilt u een badkamer drempelhulp? Bij drempelhulpen kunnen wij u verschillende oplossingen bieden die geschikt zijn om uw badkamer toegankelijk te maken. Zo hebben wij permanente oplossingen die het mogelijk maken om in de badkamer te komen of om uit de badkamer te rijden, maar ook hebben wij een oplossing die het mogelijk maakt om water te keren zonder dat dit ten kosten gaat van de toegankelijkheid van uw badkamer of douche. Een drempelhulp voor badkamer of waterkeringsprofiel voor badkamer kunnen wij leveren in de kleuren grijs en zwart.

Huidige filters
  1. Toepassingsmogelijkheden
  2. Badkamer
per pagina

23 producten

per pagina

23 producten

Badkamer drempelhulp

Bent u op zoek naar een badkamer drempelhulp dan willen wij graag van u weten of u een drempelhulp voor badkamer zoekt die de toegankelijkheid van de badkamer vergroot. Met andere woorden zoekt u een drempelhulp om in de badkamer te komen? Of zoekt u een drempeloplossing in de badkamer die er voor zorgt dat water wordt tegengehouden maar welke geen belemmering vormt voor een rolstoel, rollator of tillift.

Drempelhulp voor badkamer

Heeft u er moeite mee om in de badkamer te komen? Kies dan voor onze rubber drempelhulpen. Vaak gaat het binnen een woning om relatief kleine hoogteverschillen (tot 2,4 cm) waardoor u het hoogteverschil kunt oplossen door gebruik te maken van een drempelhulp met rechte zijden. Deze drempelhulp is leverbaar in de kleur grijs en zwart. Is het te overbruggen hoogteverschil 2 cm of meer dan kunt u kiezen voor de drempelhulpen uit de comfort line.  Al deze drempelhulpen kunnen we leveren met of zonder lijmlaag.

Drempelhulp in badkamer

Zoekt u een drempelhulp om in de badkamer te plaatsen? En dient deze drempelhulp niet in hoofdzaak als waterkering? Ook in dat geval is het raadzaam om te kiezen voor de rubber drempelhulpen uit de comfort line of om gebruik te maken van onze drempelhulpen met rechte zijden. Omdat het in de badkamer gaat om een natte ruimte is het raadzaam om de drempelhulp voor badkamer met kit op de ondergrond te bevestigen. Zo voorkomt u dat de drempelhulp gaat schuiven. En in tegenstelling tot een lijmlaag is kit waterbestendig.

Drempelhulp voor badkamer als waterkering

Om te voorkomen dat water een andere ruimte in stroomt zit er vaak een drempel in de badkamer. Maar die drempel kan u de toegang met een rolstoel of tillift wel belemmeren. Door gebruik te maken van waterkeringsprofiel houdt u douchewater tegen en tegelijkertijd blijft de ruimte toegankelijk. Waterkeringsprofiel is namelijk een profiel met een lichte bolling. Door deze bolling stroomt het water niet verder maar blijft de ruimte wel toegankelijk voor bijvoorbeeld een tillift.