Alle stembureaus en stemlokalen toegankelijk Stap 4

Alle stembureaus en stemlokalen toegankelijk Stap 4
17 november 2020
Alle stembureaus en stemlokalen toegankelijk Stap 4

Nog 4 maanden tot de Tweede Kamerverkiezingen 2010

Het toegankelijk maken van stembureaus en stemlokalen voor rollator, rolstoel of scootmobiel is een hele klus. Van het inventariseren van de toegankelijkheid van stembureaus en stemlokalen tot de aanvraag van een offerte voor drempelhulppen en de uiteindelijke levering van drempelhulpen aan stembureaus en stemlokalen is een heel proces. En als de drempelhulpen liggen dan is het vervolgens na een dag alweer voorbij en dan?

Stap 4 Wat gebeurt er met de drempelhulpen na de verkiezingen?

Hoewel het nog even duurt is het ook verstandig om alvast na de te denken over wat er na deze verkiezingen met de drempelhulpen gebeurt.

Permanente drempeloplossing ideaal, maar niet altijd mogelijk.

Het meest ideale is het creëren van een permanente drempeloplossing. Hierbij wordt de drempelhulp vast gemonteerd op de ondergrond aan het kozijn. Echte zal dit niet altijd mogelijk zijn. Niet overal kan een drempelhulp blijven liggen. Ook komt het vaak voor dat een drempelhulp wordt verwijderd tijdens het schoonmaken of tijdens werkzaamheden. Vaak wordt dan vergeten om de drempelhulp terug te plaatsen.

Drempelhulpen verwijderen

Wanneer een permanente drempelhulp niet mogelijk is of u wilt geen permanente drempelhulp plaatsen dan zullen de drempelhulpen na de verkiezen moeten worden verwijdert. Gaat uw gemeente de drempelhulpen zelf verwijderen of laat u dit doen? En waar worden de drempelhulpen opgeslagen? Wij kunnen dit voor u regelen.

Onze drempelhulp service voor de toekomst

  • Ophalen van drempelhulpen na de verkiezingen
  • Reiniging van de drempelhulpen
  • Opslag van de drempelhulpen
  • Controle locatie op eventuele wijzigingen in de toegankelijkheid
  • Hermontage drempelhulpen bij volgende verkiezingen

Onze service zorgt er voor dat u niet meer hoeft na te denken over de demontage van drempelhulpen en waar ze op te slaan. Wij ontzorgen u. We zorgen ervoor dat de drempelhulpen na de verkiezingen retour worden gehaald, we reinigen en we slaan ze voor u op.

Wilt u ook gebruik maken van deze service of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.