Basic drempelhulpen. Een nieuwe lijn drempelhulpen

Basic Line drempelhulp
9 mei 2023
Basic drempelhulpen. Een nieuwe lijn drempelhulpen

Voor de meeste hoogteverschillen kunnen wij uit voorraad een passende drempeloplossing bieden. Soms zou een andere breedte of diepte toch net iets beter passen. Om aan deze wensen te kunnen voldoen hebben we een nieuwe lijn drempelhulpen aan ons assortiment toegevoegd. De Basic.

Eigenschappen van de Basic drempelhulp

Wanneer wij een nieuwe lijn drempelhulpen aan ons assortiment toevoegen dan moet deze lijn eigenschappen hebben die andere lijnen niet hebben. Het moet iets toevoegen. De Basic heeft dit soort eigenschappen. De Basic is/heeft:

  • Een langere oploop en daardoor een betere hellingshoek
  • Een breedte van 100 cm
  • Rechte zijden en is daardoor gemakkelijk te verlengen

Hellingshoek drempelhulp

De Basic drempelhulp heeft een langere oploop dan onze standaard drempelhulpen. Dit zorgt ervoor dat hij een nog betere hellingshoek heeft. Standaard heeft deze drempelhulp een stijgingspercentage van 10%. Dit maakt dat hij geschikt is voor veel locaties. Hij kan bijvoorbeeld gebruikt worden als stembureau drempelhulp of als drempelhulp bij een zorginstelling.

Brede drempelhulp

De meeste drempelhulpen hebben een breedte van 90 cm. De Basic is een brede drempelhulp en heeft een breedte van 100 cm. Hierdoor is hij ook geschikt om te gebruiken voor deuren die breder zijn dan een standaard deur. Verder is deze drempelhulp voorzien van rechte zijden. Dit maakt het mogelijk om meerdere drempelhulpen tegen elkaar te plaatsen. Wilt u een brede drempelhulp voor een dubbele deur of schuifdeur? Met de Basic is het mogelijk om ook deze brede deuren te voorzien van een passende brede drempelhulp.

Voordelige drempeloplossing met een goede oprijlengte

Bent u op zoek naar een voordelige drempelhulp, maar wilt u geen concessies doen aan de hellingshoek? Ook dan is de Basic een geschikte oplossing. De Basic drempelhulp is een drempelhulp gemaakt van gerecycled rubber en daardoor een voordelige drempeloplossing. Daar waar onze andere voordelige drempelhulp, de budget drempelhulp, een korte oprijlengte heeft is dit bij de Basic niet het geval. Ook daarin is hij dus een goede toevoeging aan ons assortiment

Benieuwd naar de nieuwe Basic drempelhulp? Neem contact met ons op voor meer informatie.