Beste drempelhulp

Beste drempelhulp
11 augustus 2020
Beste drempelhulp

Wat is de beste drempelhulp?

Heel vaak krijgen we de vraag wat de beste drempelhulp is? Het antwoord is eigenlijk heel simpel maar tegelijkertijd ook heel gecompliceerd. We zouden kunnen zeggen dat de luxe drempelhulp met schuine zijden de beste drempelhulp is. Deze drempelhulp is namelijk:

  • Geschikt voor gebruik binnen en buiten
  • Geschikt voor gebruik met grote en kleine wielen
  • Voorzien van schuine zijden, waardoor oprijden vanuit elke hoek mogelijk is
  • Voorzien van een goede hellingshoek
  • Verkrijgbaar in vele hoogtematen

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Eigenlijk is luxe drempelhulp met schuine zijden de alleskunner onder de drempelhulpen en dus de beste drempelhulp, maar er zijn ook andere factoren die bepalen of een drempelhulp de beste drempelhulp is.

Gewicht van de drempelhulp

De luxe drempelhulp met schuine zijden is massief. Hierdoor heeft hij, zeker in de hogere maten, een behoorlijk gewicht. Wanneer de drempelhulp niet permanent kan blijven liggen is de luxe drempelhulp dus niet de beste drempelhulp. Een aluminium drempelhulp of meeneemdrempel zou dan een betere optie zijn.

Voordelige drempeloplossing

De luxe drempelhulp is niet de meest voordelige oplossing. Wilt u bijvoorbeeld een motor, fiets of een scootmobiel in de schuur plaatsen dan kunt u misschien ook volstaan met een budgetdrempelhulp. Dit is een voordelige drempeloplossing. In een dergelijk geval is de budgetdrempelhulp dus de beste drempelhulp.

Lengte van de drempelhulp

Standaard heeft de luxe drempelhulp een lengte van 90 cm. Wilt u een langere lengte, en is het hoogteverschil maximaal 2 cm, dan kunt u misschien beter kiezen voor een drempelhulp met rechte zijden. Deze kunnen we leveren in een lengte tot 4 meter. Heeft u een langere lengte nodig en is het hoogteverschil 2 cm of meer dan kunt u ervoor kiezen om een rubber drempelhulp of aluminium drempelhulp op maat te laten maken.

Verstelbare drempelhulp

Wanneer er hoogteverschil zit tussen de linkerzijde en rechterzijde van de drempel, bijvoorbeeld aan de ene kant 4 cm en aan de andere kant 5 cm. Dan kan de aluminium verstelbare drempelhulp voor u de beste drempelhulp zijn.

De beste drempelhulp is voor iedereen anders

Zoals u dus kunt lezen is het niet mogelijk om te zeggen dat er één drempelhulp de beste is. Er moet worden gekeken naar de individuele wensen en eisen om te bepalen welke drempelhulp voor u het beste is.