Comfort line drempelhulp, de alleskunner onder de drempelhulpen

Comfort line drempelhulp, de alleskunner onder de drempelhulpen

Comfort line drempelhulp, de alleskunner onder de drempelhulpen

Comfort Line drempelhulp

We hebben veel verschillende drempelhulpen in ons assortiment. Maar wat is nu de beste drempelhulp? Het is heel erg lastig om aan te geven wat de beste drempelhulp is. Dit hangt namelijk af van waarvoor u de drempelhulp wilt gaan gebruiken. Maar wat wel zeker is, is dat we onze comfort line drempelhulp nagenoeg overal voor in kunnen zetten. We kunnen dit dan ook wel de alleskunner onder onze drempelhulpen noemen.

Wat maakt dat de comfort line drempelhulp zo breed inzetbaar is

De comfort line heeft heel veel eigenschappen die maken dat hij in veel situaties, zowel binnen als buiten, is toe te passen. Denk hierbij aan:

  • Een goede hellingshoek, waardoor de gebruiker veilig op en af kan rijden.
  • Schuine zijden maken het mogelijk om vanuit bijna elke hoek op en af te rijden
  • Afloop tot 0 mm, waardoor zowel hulpmiddelen met grote als kleine wielen probleemloos gebruik kunnen maken van de drempelhulp
  • Het profiel zorgt voor een goede afwatering
  • De open structuur zorgt voor meer grip en dus ook anti-slip
  • Hoge maximale belasting, hierdoor kunnen ook zware voertuigen over de drempelhulp rijden

Afmetingen comfort line drempelhulp

We kunnen de comfort line drempelhulp leveren in hoogtematen variërend van 1,5 tot 12,5 cm. Hierdoor is hij toepasbaar voor de meeste hoogteverschillen.  Door zijn standaardbreedte van 90 cm past hij voor de meeste deuren. En heeft u een deur die breder is? Door meerdere drempelhulpen te bewerken en te koppelen kunnen we elke gewenste lengte bereiken.

Maatwerk oplossingen met de comfort line drempelhulp

Omdat de comfort line drempelhulp gemaakt is van rubber, is hij goed te bewerken. Moet de drempelhulp bijvoorbeeld net tussen de opdeklatjes van het kozijn vallen dan kunnen we eenvoudig uitsparingen maken aan de zijkanten van de rubber drempelhulp. Of we maken een uitsparing aan de onderzijde van de drempelhulp wanneer hij op een dubbele dorpel moet rusten. Maatwerk is dus mogelijk bij deze drempelhulp,

Recyclen

Wordt de drempelhulp niet meer gebruikt dan kunt u hem bij ons aanmelden voor recycling. Wij nemen oude drempelhulpen in en zorgen er voor dat ze worden gerecycled.

Comfort line drempelhulp, de beste drempelhulp?

Nu we veel eigenschappen van de comfort line drempelhulp hebben besproken kunnen we wel stellen dat de comfortline drempelhulp een alleskunner is onder de drempelhulpen. Maar dat wil niet zeggen dat het ook altijd de beste oplossing voor u is. Daarom zullen we in een volgende blogs aandacht besteden aan andere drempelhulpen uit ons assortiment.

 

 

 

16 maart 2022