De comfort line, een nieuwe lijn drempelhulpen bij Roege International

De comfort line, een nieuwe lijn drempelhulpen bij Roege International
22 februari 2021
De comfort line, een nieuwe lijn drempelhulpen bij Roege International

De comfort line, een nieuwe lijn drempelhulpen bij Roege International

Graag laten wij u kennis maken met onze nieuwste lijn drempelhulpen, de Comfort line. Een nieuwe drempelhulp en toch ook weer niet helemaal nieuw. De nieuwe lijn drempelhulpen is namelijk een vervanger voor de huidige lijn luxe drempelhulpen. 


De alleskunner onder de drempelhulpen

Al jaren is onze luxe drempelhulp de `alleskunner` onder de drempelhulpen. Het is de drempelhulp voor kleine hoogteverschillen maar ook de drempelhulp voor grote hoogteverschilllen.  De drempelhulp is voorzien van schuine zijden, waardoor oprijden vanuit elke hoek mogelijk is en hij is geschikt voor ieder type wiel, zowel klein als groot. Hierdoor rijdt u zowel met een rollator, scootmobiel als ook met een infuuswagen over de drempelhulpen. De comfort line drempelhulpen zijn getest op zware belasting. Deze drempelhulp is daarom ook geschikt voor rolcontainer, auto of heftruck.

Comfort line als verbeterde vervanging van de luxe drempelhulp

Als de luxe drempelhulp de alleskunner is, waarom zou je hem dan vervangen? Het antwoord is heel simpel, omdat het altijd beter kan. De comfort line is gebaseerd op de luxe drempelhulp (en ook in dezelfde maten verkrijgbaar) maar:
- doordat we de drempelhulp een andere structuur hebben gegeven is hij nog meer anti slip
- kleine geultjes in de drempelhulp zorgen voor een verbeterde waterafvoer
- de montage en bewerking is nu nog gemakkelijker doordat de drempelhulp een andere structuur heeft.

 

Waarom Comfort line drempelhulp?

Een nieuwe lijn drempelhulpen vraagt natuurlijk ook om een nieuwe naam. We hebben deze drempelhulp de comfort drempelhulp genoemd omdat deze drempelhulp ervoor zorgt dat u hoogteverschillen op een comfortabele manier overwint.

 

  • De schuine zijden van deze drempelhulp maken het mogelijk om vanuit elke hoek de drempelhulp op te rijden.
  • De drempelhulp heeft een goede hellingshoek
  • De drempelhulp loopt af tot 0 mm, waardoor er dus geen hinderlijk randje blijft staan.

 

Geleidelijke vervanging van de luxe drempelhulp

We zullen onze luxe drempelhulp niet zomaar aan de kant schuiven. We gaan hem gaandeweg vervangen voor de comfort line. Wat inhoudt dat we de huidige voorraad verkopen en zodra deze op is zullen we hem vervangen voor de comfort line. Dit zullen we in eerst instantie doen voor de hoogtematen tot 50 mm. Daarna zullen ook de hogere maten volgen.