December, een maand met vele gezichten

December, een maand met vele gezichten
20 december 2018
December, een maand met vele gezichten

December, een maand met vele gezichten


December, het is een maand met vele gezichten. Het is een maand met momenten van samenzijn met onze naasten, het is een maand waarin we terugkijken op het afgelopen jaar, maar ook waarin we vooruitkijken naar het aankomende jaar

Terugkijkend op het afgelopen jaar zie ik dat we bij Roege International niet stil hebben gezeten. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten hebben we een aantal nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd en zijn we soms zelfs uit onze “comfortzone” gestapt.

Daar waar we bekend staan om onze drempelhulpen van rubber, hebben we nu ook een lijn aluminium drempelhulpen ontwikkeld. Omdat we zien dat het in sommige gevallen bijna onmogelijk is om een oplossing van rubber te bieden, denk bijvoorbeeld aan een deurkozijn welke uit meerdere hoogtes bestaat, hebben we gewerkt aan een aluminium verstelbare drempelhulp. Door de introductie van deze drempelhulp zorgen we ervoor dat het niet nodig is om de klant teleur te stellen vanwege het niet beschikbaar hebben van een passende oplossing.

Uiteraard is een uitbreiding van het assortiment niet het enige wat we afgelopen jaar hebben gedaan. We hebben ook hard gewerkt aan een nieuwe website. Een website die het voor u nog eenvoudiger moet maken om het juiste product bij een bepaalde situatie te vinden. Een website die het bestelproces ook nog eenvoudiger moet maken, waarbij het mogelijk is om zelf te bepalen waar en wanneer u uw producten ontvangt.

Hoewel er veel ontwikkelingen zijn geweest, liep het ook niet altijd zoals we graag zouden willen. Zo duurde het bijvoorbeeld langer dan verwacht voordat onze nieuwe website optimaal functioneerde. Wanneer wij dachten dat alles werkte werden wij door u getipt over een functionaliteiten die nog niet helemaal bleken te werken, of gegevens die misten. Maar door goed naar u te luisteren en adequaat te reageren konden we hier, in de meeste gevallen snel op inspringen.

December is een maand om terug te kijken, maar ook een maand om vooruit te kijken. Wat ons betreft wordt 2019 net zo’n mooi jaar als 2018. We gaan door met hetgeen we goed kunnen, namelijk het aanbieden van drempeloplossingen uit rubber. Maar we zullen ook niet schromen om af en toe uit onze comfortzone te komen, mocht dit nodig zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk om te luisteren naar de wensen en behoeftes van onze klanten, en zullen dit ook in 2019 blijven doen.

We hebben teruggeblikt, we hebben vooruit gekeken, het is nu zaak om wat tijd met onze naasten door te brengen.

We hopen dat u, net als ons, kunt terugkijken op een mooi jaar en dat u met een goed gevoel 2019 ingaat. We wensen u fijne feestdagen en alvast het allerbeste voor het aankomende jaar.